REGISTRUOTIS »
zalias7 rašė:jundar rašė:Na, finansavimas - suderinamas dalykas... O del max greiciu, tai jei gerai pamenu, cia kazkur panasus greiciai ir pas Monsoon buvo, kai Hunter13 testavo. Manau, noblogai. Kaip su PLATO tokiais greiciais? Gal jau Everesto virsune? Kiek "stabiliu" suviu lieka?zalias7 rašė:Galima ispaust viska ka nori, tik reikia parinkti komponentus. Manau proto ribose sunkia kulka 270-280 galima padaryt. Kad tik poreikis ir finansavimas butu A tai iseina oro daaauk ir soviniu kiek suviu liks neaishku, priklauso nuo greicio ir t.t.. Cia jau nespeliosim, reikia daryt ir ziuret.
suiramis rašė:Gerai gerai nurimau Tai dabar man paaiskinkit, Nusiperku pcp uzpildymo stoti, baliona, kulkeliu ir einu saudyti, AR nusiperku pcp, uzpild stoti, baliona, kulkeles padedu i stalciu ir ieskau detaliu kad galeciau normaliai saudyti. Matot turiu tokia beda kad esu juvelyras ir noriu kad mano sautuvas saudytu juvelyriskai tiksliai, nesakau kad pats saulys taip saudys bet sautuvas galetu tai kaip cia bus dabar man??
suiramis rašė:o kiek suviu si logunu solo gali padaryti 16j galingumu, ir ar labai didelis bus skirtumas nuo pirmo suvio ir paskutinio?
suiramis rašė:Matot turiu tokia beda kad esu juvelyras ir noriu kad mano sautuvas saudytu juvelyriskai tiksliai
suiramis rašė:Nelabai suoratau kas gamintojas loguno? Anglai?