REGISTRUOTIS »
jeambeam rašė:kausimas klaipedieciam gal kas matet klar magnuma (cfx kopija) klaipedoje pirkti parduotuveje, jei matet tai adresa jeigu nesunku parasykit
jeambeam rašė:silutej buvau nera, sake megink klp ieskoti gal rasi , ok reiks kita savaitgali uzukti...jei kas is klaipedieciu netycia kita savaite vaazuos pro sali uzsukit paziureti ar yra (ir man i pm parasykit)nes kazkaip nesinori na ura vaziuoti..buciau labai dekingas
seras rašė:Klausimas.su kokia programelia pamatot moderiuka db-garso stipruma?
grandis rašė:gera šalis Olandija gėlėsžolėpniauma be limitu
mazas rašė:tik idomu kokios isigijomo salygos bent jau UK tai reikia asmens dokumento ir dar kokio kito dokumento irodancio tavo gyvenama vieta
Phantom- rašė:seras rašė:Klausimas.su kokia programelia pamatot moderiuka db-garso stipruma?ir aš norėčiau sužinoti
mindaugasa rašė:laba visiems,kadangi mano airgunerío karjera siekia net pusantros dezutes soviniu, tai tokie ir klausimai nusprendziau pabandyti gamo ts-10 sunkius (0.68g) sovinukus. masciau, kad ilgesneje distancijoje tolygiua leks. kurgi ne! per 15m isbarstymas toks, kad i gretima taikini tepataikau. kas idomu, kad traukia i sona.ar gali buti, kad mano biednam kralui ts-10 yra per daug? ar reikalinga paciam kazkaip persiorientuoti sunkiom kulkelem? traukimas i sona = bedos su sautuvo laikymu?