REGISTRUOTIS »
rimka rašė:jeigu gudis po tu atsispaudimu ant rytojaus nebejauti tuose raumenyse skausmo, ar bent kad vakar tas raumuo buvo mankstintas, tai turi didint kruvi, nes kitaip tai lyg butum laika be reikalo sugaises. dar kazkas buvo rases kad sportuoja po 2 val, cia irgi yra laiko gadinimas, taip daryti nesamone, arba nebent zmogus visom jegom degina riebala. o jeigu del raumenu, tai turi buti normali intensyvi treniruote ne ilgiau kaip 45 minutes, toliau tik kenki pats sau, o naudos nebus.
Gudis rašė:Dekui. Dar norejau paklaust. Atsispaudimu padarau daugiau nei 4x12. Kazada kai jaunas buvau 4x35-40 darydavau. Ar Man ju kieki didint ar ne? Del pilvo preso tai reiks pasistengt ,kad 4x50 padaryt. Pasenau Kodel ryte ? Kaip su maistu? Ar galiu gert mineralini su burbuliukais ? Kiek laiko nevalgyt pries ir po ? (cia del preso)
MegeJas rašė:Kad presa turet (kvadratus) kaip sake onlyzilvis, reikia dirbt daug ir laikytis dietos kad jie isrysketu. Kiek as dares ir sportaves, man neuztekdavo kantrybes daryt iki negaliu, nes kai sportuoji istisai presas tikrai sutvirteja ir gali padaryt daug. Kad nelauzt nugaros su preso darymu namuose yra sunkiau, sporto klube yra bent jau "lanko" formas "prietaisas" kuris padeda nelauzt nugaros. Sekmes sporte visiems. Man buvo pavyke per menesi priaugt ~6 kg grynos mases, sureguliavus mityba ir valgant daznai. Labai dziaugiuos kad dbr jis nekrenta, nes nera galimybes vel uzsiimt aktyviai sportuot.
MegeJas rašė:Nevalgiau jokiu papildu ir panasiai. Nebuvau stambus, gana kudokas. Pradejau valgyt daug daugiau nei priestai ir daznai. Todel manau tie ir prisirinko 6kg. Veliau sunkokai ejo svoris, 1kg- 1.5kg.
rimka rašė:kmi siaip nereiksmingas dalykas, rimtesnis dalykas yra santykinis organizmo riebalu kiekis procentais. ~10% vyrui yra gana nebloga norma. onlyzilvis galetum papsakot kokie % buna pas profesonalius fitnesistus ar kulturistus
Pinigas rašė:o kada jau galima juo laikyti save?
onlyzilvis rašė:bet siaip pagalvojus 10% tai pakankamai daug. nemanau, kad turint 10% butu geras reljefas.