+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 489
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 0
Guests: 394
Total: 394

Autorius Tema: Alternatyvios energijos  (Skaityta 221791 kartus)

berazumijus

• Hero Member
  • Įrašai: 10272
  • Me
    • Žiūrėti profilį
Re: Alternatyvios energijos
« Atsakymas #315 Įrašytas: 2009.07.31-22:31:38 »
pradesim gal nuo to kad zalias kol nemusa tol galima rasyt :inno:
sita lohotrona meginu perkelt i viena televizija. aisku ne apie kazkokias kamciatkos tundras ir panasiai ... vistik teikes dar atrasyt :
na kaip jau ir turejot pastebet vardu esu egidijus. o jei atsiusiu pavarde pravarde ir meiluziu vardus nuo to gal prades tas genereatorius geriau veikt ?
On Fri, 31 Jul 2009 17:55:02 +0300, Jonas Martisius <jonmarti@gmail.com>
wrote:
> EGIS matau, Jums gerai sekasi, sparčiai judat į priekį, bet atsiųskit
> savo
> vardą ir pavardę.
> JONAS
>
> 2009/7/31 <egis@avita.lt>
>
>>
>> na isnagrinejau as tas schemas. paprastas rezonansinis nestabilizuotas
>> itampos keitiklis. atsidarius kompiuteri jo viduj kokie 3 tokie stovi.
>> tiesa visa tai sulenda i 1 mikroschema ir kelis isorinius komponentus.
>> plius dar su stabilizacija. panasia schema kaip tik naudoju kitam
>> projekte
>> kuris su jokiom energijom is kvazaru ir panasiu mum dar nezinomu dalyku
>> energijom neturi nieko bendro. yra tik 1 realus faktas - sita schema sena
>> kaip tik atsirado puslaidininkiai. kazkada buvo pamirsta kai elektra
>> kainavo 2 kapeikas. bet ji buvo prisiminta. ir veikia kaip veikus.
>> skirtumas tik toks kad iparstinis stabilizatorius tesiekia koki 20%
>> efektyvumo o sita schema apie 80-90%. tiesa ta schema tai dar ir nevisai
>> teisingai nupiesta. is to iseitu tik pilnai nekontroliuojamas aukstos
>> itampos generatorius is zemos. vel gaunam keitikli bet tik su didesniu
>> efektyvumu nei 20%. betkuris transformatorius nors ir gyvsidabri
>> panaudojus
>> neturi didesnio nei 60% efektyvumo. eilinis energijos tvarmes desnis jei
>> teko toki panagrinet - keiciant energija is vienos rusies i kita gauname
>> milziniskus nuostolius. isvada tokia - nueini iki artimiausio
>> televizoriaus
>> ir atjungi anodine itampa. poto rankoj laikai laida su 20000v itampa ir
>> labai maza srove kuri net nenutrenktu. bet tai yra senai padaryta ir
>> veikia
>> ir nesiekia net teoriskai imanomo 100% efektyvumo, kas jau butu kaip ir
>> amzinas variklis. bet 100% neuztenka norint kazkur kitur panaudot ta
>> energija. is kur dabar paimt bent 10% prie to 100 ? schemoj nesimato net
>> jokiu uzuominu i kazkoki prietaisa imanti energija is bala zino kur. bent
>> jau saules baterija butu pamineta. jokiu budu netvirtinu kad nera mum
>> nezinomu energiju, bet kolkas mes ju nemokam paimt ir prilitaves paprasta
>> mikroschema jos nepaimsi. yra ir zinau ne viena keista reiskini kuriuo
>> senai visi naudojas, tiesa tai ir paaiskinama paprasta fizika tik nebuvo
>> tai pastebeta. surinkt tokia schema kainuotu na daugiausiai 20lt. o kas
>> is
>> to ?
>> panasiu visokiu amzinu varikliu pilnas inetas - kodel dar naudojam nafta
>> ir
>> kodel visi ju kurejai gyvi ir sveiki ir vazineja ne su seniausiais
>> pasatais
>> o ne su savo amzinais varikliais ? vel netinka konspiracijos teorija.
>> visi
>> breziniai padeti ant stalo ir ka ? ir nieko. paprasciausia isvada - arba
>> ieskot durniu kas duotu pinigu eiliniams neaisku ko tyrimams arba tiesiog
>> patys klystat. o siaip tai jau su viena televizija baigiu susitart del
>> panasiu dalyku ir gausis manau gana idomus laidu ciklas :)
>>
>> On Thu, 30 Jul 2009 22:38:43 +0300, Jonas Martisius <jonmarti@gmail.com>
>> wrote:
>>  > p.egi, jau nežinau, ar Jums sinčiau informaciją su elektroninėm
>> > *schemom
>> > skirtom generatoriaus imančio energiją iš aplinkos, valdymui*.
>> > KADANGI
>> > PAMINĖJOT, KAD ELEKTRONINĖS DALYS JUMS NĖRA PROBLEMA, TAI NURODAU
>> > *TO
>> > ŠALTINIO ADRESĄ*, BANDYKIT NAGRINĖTI >>
>> > http://www.hvlabs.hu/zpe/Gruz/index2.pdf
>> > JONAS
mano nuomone yra asmenine ir ji gali but neteisinga

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #316 Įrašytas: 2009.08.01-01:56:59 »
ne nu lygiai per telefona man megino itikint kad as turiu sunu :D kas ka pazystat tai nuo tokiu bajeriu kuo tuoliau. piktas as esu :) tingiu vaziuot kazkur palei kauna (kodel ten ir daros machinacijos ?) ir ikrest biski tokiem veikejam. sumoket kad nuvaziuotu tiesiog tingiu. gal galutinai temos nenufludinau ...

vardas pas mane egidijus. tiesa sakant tai jau ir pastebejot :) tauriu as keslu neturiu ... jie labai zemiski ir baisus ... kad maxima ir leo lt neapvogtu lietuvos. tiesa tai jau senai padaryta. neturiu tikslo kazka apgaut ir velniskai nepernesu panasiu elementu ir veikeju. teko atrodo tikejimo zodzio angelus labai grubiai siust i pekla nes as miego norejau. o galima pereit nuo svaiciojumu nors bent prie 1w galingumo nemokamos energijos :) a siaip tai bus bajeris televizijoj tik visi atostogose :)
On Sat, 1 Aug 2009 00:28:27 +0300, Jonas Martisius <jonmarti@gmail.com>
wrote:
> Egidijau, *visvien patogiau bendraut, kai žinai asmens vardą ir
> pavardę*,
> antraip žmogus atrodo turys nelabai taurių kėslų. Jau sakiau, *kad Jums
> sekasi sėkmingai lukštenti nurodytas schemas*, tai dabar *bandykit toliau
> pratęst bandymą išlukštenti to paties, tik su pateiktais paveikslais*
> (tas
> leidžia daryti tam tikras kūrybines improvizacijas) >>
> http://www.hvlabs.hu/zpe/Gruz/index.pdf
> JONAS
>
> 2009/7/31 <egis@avita.lt>
>
>>
persiprasau gal visa minti supirdolijau bet tiesiog na del tokio pizdiozo tylet kampe nelabai ir galima.
2 pradinukas - su televizijom jau konktatuojama. visi ten jie geria kazkur ir ner su kuo pasneket. o esme kaip ir visada - arba padarysi kazko sokiruojancio arba jiem sumokes 1000lt.  na paziuresiu kas cia i vasaros gala gausis, gal net naujas lietuviskas serialas :)

pradinukas

• Svečias
« Atsakymas #317 Įrašytas: 2009.08.01-07:09:09 »
biski sunku isikirsti i pizdioza :))
trumpai jeigu pasakytum, tu tuo tiki? kiek procentu duodi kad tai panasu i tikrove?

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #318 Įrašytas: 2009.08.01-15:59:37 »
kad panasu i tikrove nieko neduodu. bet kad pilnas pizdiozas duodu 100% :) vien jau tai kad iesko vyriausybes paramos neturedami net paprastos dezutes kuri siurbia energija is kazkokio tai nematomo kvazaro. susimeskit visi po 100lt i menesi as irgi uzsiimsiu tokiu energiju paieska :) ar po kiek laiko niekas nenoresit mane bent jau primust :)
ar verta test tolimesni susirasinejima ?

Povilas

• Hero Member
  • Įrašai: 561
  • Come crawling faster&&Obey your Master&&Your life burns faster&&Obey your Master
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #319 Įrašytas: 2009.08.01-16:31:40 »
aisku verta, ydomus serijalas gaunasi :)
Highway To Hell!

0butas0

• Svečias
« Atsakymas #320 Įrašytas: 2009.08.01-18:58:11 »
Gal zmonem atsibodo skambinet bobutem ir sugalvojo nauja būda piniga išspaust (gal ir tos bobutes jau na... siūst pradejo) dar pasako kad vyriausybei laiska siunte tai isvis solidziai atrodo :) manau pamatys kad ne 5 klases baiges suprantat apie ka kalba eina nebeatsakines

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #321 Įrašytas: 2009.08.01-19:54:49 »
tame ir reikalas kad supranta jog nesu bobute 5 klases baigus ir girdejus kad kaimyne elektros skaitliuka atsukineja :) patiko ta ideja su 2 kuoliukais kas 10m ismeigtais i zeme. turetu veikt. tuo labiau kad ta atrado kazkokiam gruzijos priemiestyj ar kaime. tik vel nieko nera nesuprantamo. turi kazkas izeminimus pasidare per kuriuos nuotekis kilovatais zeme sildo. atjungus tam kaimui elektra manau uzsibaigtu ir nemokama energija :)  dar jei kas prisimenat vaikyste is tarybiniu laiku taigi buvo radio imtuvai be jokiu batareiku. pats esu dares ir veike. tik va kad siustuvai tada budavo 100kw galingumo kaip minimum. kad nakti apsisviest kelia iki tuliko uztenka turet telekomo linija. ir atrodo kaip nahaliava energija. pas tevukus dar vaikystej buvo toks radio taskas. prijungus prie jo lempute ji sviesdavo :) dar galima pas pazystama oro balionuku ir geliu pardaveja susitart kad helio pripustu i diiideli baliona. paleidi ji i ora uz elektros laido pririses energijos tikrai nemazai gausi net giedra diena. bet net jei uz keliu 10km bus bent jau kazkas panasaus i perkunyja tai ir bobute turetu zinot kad geriau uzsidaryt fortkes ir isjungt telika is rozetes :) kiek esu tarp namu tampes kabeliu tai irgi tarp namu yra gana nemaza itampa. itampa o ne galingumas. kai pajungiau apsaugas nuo zaibu tai gana daznai ta lempute sviesdavo. skambydavo visai giedra diena ir sako ka sviecia. sakau viskas aisku - greitai bus lietaus. tiesa nereikia net ir perkuniju - uztekdavo paprasto smulkaus lietaus. irgi sviesdavo. bet tai dabar tempt 100m kabelio tam kad uzmaitint paprasta prozektoriuka ? zymiai paprasciau nusipirkt koki ranka spaudoma. ir ranka pamankstinsi ir nereiks oru laukt.

kas kur demonstruojama manes nelabai domina. galiu prisiust kruvas
nuotrauku kur demonstruojamos skraidancios lekstes vien mano fotoaparatais
nufotkintos. visais atvejais nera paaiskinimu. na bet cia kita teorija ir
nesigilinkim ... o kas ten per varikliukas ir kur kazkokia schema ? manau
tokia schema surinkciau nuejas i rusi bulviu parsinest. o jei ji dar ir
veiktu ... vien uz nuoroda pasidalinciau per puse su jumis pelnu.

On Sat, 1 Aug 2009 16:23:59 +0300, Jonas Martisius <jonmarti@gmail.com>
wrote:

EGIDIJAU,GAL TAU BUS NAUDINGA ŠI INFO, KUR DEMONSTRUOJAMAS

*GENERATORIAUS

MODELIS SAVO RANKOMIS*, PATEIKTA IR ELEMENTARI SCHEMA PERDARANT

KOMPIUTERIO

VENTILIATORIAUS VARIKLIUKĄ. Tau *belieka nedaug, perkelti visa tai į didesnius galingumus. SĖKMĖS.* *JONAS * ---------- Forwarded message ---------- From: Jonas Martisius <jonmarti@gmail.com> Date: 2009/8/1 Subject: Fwd: išnagrinėti elektronines schemas To: egis@avita.lt Egidijau, sutinku, kad sunku išmastyti kas ten paslėpta žalioje dėžutėje, jei nepateikiamos schemos ir negali įsitikinti, kad jos veikia, todėl šiame šaltinyje *rasi tai ir tai*, linkiu sėkmės lukštenant tas darbo schemas, nes Tau GERIAUSIAI sekasi >> http://peswiki.com/index.php/Directory:Kapanadze_Free_Energy_Generator JONAS P.S. Turiu tam *tikrų savų idėjų*, bet nežinau,ar Tau pavyktų gauti tam tikrus elementus. *Parašyk kokia oficialia veikla užsiimi dabar*. J.M.

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #322 Įrašytas: 2009.08.01-22:36:51 »
serialo tesinys ...

panasios informacijos as jum galiu tiek atsiust kad daugiau nebeturesit ka veikt tik ja skaityt. o konkreciai 1 nuorodoj matau kaip kazkas kazkur daroma ir neaisku kas. lygiai taippat as galiu ant stalo pasidet lituokli kelias mikroschemas ir pasikvietes draugu prie alaus aiskint kad cia amzinas variklis. kad butu smagiau galima dar ir kokiu garsu poto imontuot. antroj nuorodoj paprastas straipsnis. tokiu as jum galiu parasyt keliom kalbom nors ir nigerijos negirdeto kaimo dialektu pasisamdes verteja. raset apie kazkoki kompiuterio ventiliatoriaus varikli kuri vos pakeitus is jo gaunama kazkokia nezinoma energija. kur nuoroda i konkrecias schemas ? pasikartosiu gal 5 karta manes nedomina 100kw ar megavatu. bent jau kolkas kol televizoriu tenka jungt i rozete o ne i kazka. kai is kazkokios kosmoso ar vakuumo energijos uzmaitinsiu 12w energija taupancia lempute tada tai sudomins. beje taip ir nieko nepasaket kokios jusu asmenines idejos ta tematika ? jei bijot kad ja pavogs parduokit kokiam naftos magnatui jis ja nupirks uz tiek kad jum teks tik ilsetis ant juros kranto ir kurt laiko masina. tuo tarpu vietoj naftos pumpuos belekokia kita energija is kosmoso. jei turit kazka konkretaus o ne va taip gal veiks anaip gal neveiks irgi nedomina. elektrotechnikoj mechanikoj ir elektronikoj padet galiu jei uz tai mokesit. ir lygiai ta pati norejot pasakyt. kursiu as amzina varikli bet va ant bulviu neuztenka. gal atsiras kas nupirks bulviu kad galeciau pragyvent ir laisvu laiku nesamones garaze daryt.

On Sat, 1 Aug 2009 21:53:20 +0300, Jonas Martisius <jonmarti@gmail.com>
wrote:
> Egidijau, aš atsiunčiau daug in formacijos ir matau, kad Jūs nesuspėjot
> visos išstudijuoti, ten niekur kalba neina apie elektros vogimą, kad
> nesisuktų skaitiklis, o žalia dėžutė buvo minima iš foto iš šios
> info >>
> http://www.hvlabs.hu/zpe/Gruz/index.pdf  kurią jau buvau atsiuntęs, buvau
> atsiuntęs ir kitą info, pagal kurią galėjote įsivaizduoti, kas
> patalpinta
> toje žalioje dėžutėje. Manau, peržiūrėjot ir video medžiagą,
> kurioje mane
> stebina pakankmai didelis burzgimas bandant 100 kW generatorių, kai kitose
> AKOIL ir Motovilovo informacijose pažymima, kad triukšmo beveik nėra,
> kad ir
> info iš http://arena.net.ua/econom/2221.html , *dirba be triukšmo*!
> Jonas
> P.S. O kaip savadarbis modelis? Ar didesniam galingumui valdyti schema
> galima? Nesupratau, Egidijau, *ar oficialų darbą turite*? Ar minimos
> *oficialios
> atostogos* reiškia, kad dabar esate *bedarbis*?
> Sėkmės, jei pavyktų sukurti bent 10 kW galingumo generatorių, kurį
> galima
> būtų kartoti garaže, *užtikrintų visokeriopą sėkmę. To ir linkiu.*
> *jonas*

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #323 Įrašytas: 2009.08.02-00:12:52 »
dar 1 serija :
pas manes mintys yra ir tiek. jos nei skeptiskos nei negatyvios nei pozityvios nei negatyvios. suprantu kad sedet balkone ziuret i zvaigzde kuri jau senai sudegus gal ir romantiska. bet kalba eina ne apie kazkokius abstrakcius dalykus o apie konkrecius. pasiziuret neaisku ko galima net kompiuterio nejungt - per televiza pilna nesamoniu rodo. jei kazkokiu turit ideju, aklai tikit nesamonem ar is to bandot pasipelnyt manes zinoma nerasit - tikejimo zodis su savo dievu uz 10% nuo mano uzdarbio senai eina pro sali. informacijos ko nezinociau jus taip ir neatsiuntet visu pirma. ir as nesu "entuziastas" kuris junginetu laidziukus o paskui per netycia rades kazkoki elektros nuoteki is kaimyno namo pareikstu kad tai "free energy". atmest irgi nieko nebandau ir net nera kaip nes nera ka atmest ar priimt. kolkas nieko realaus negavau ka galeciau isbandyt nuejas i rusi bulviu pasiimt. ar jum ta jusu veikla nieko bendro neturi su religija ? na dievas yra visi durni ir su juo be manes nepabendrausit. bet as gi zmogus ir valgyt noriu ir naujo merso. na bet davet gera ideja naujam serialui :)

On Sat, 1 Aug 2009 23:19:21 +0300, Jonas Martisius <jonmarti@gmail.com>
wrote:
> Egidijau, *matau, kad JŪS skeptiškai nusistatęs*, net ir pažiūrėjęs
> video
> siužetą, JŪS  vis dar abejojate energijos atsiurbimu iš supančios
> aplinkos,
> ar dar vis galvojate, kad tai kažkoks akių dūmimas, ankstesniuose
> laiškuose
> buvau pamatęs *Jūsų kūrybines mintis, o dabar tik negatyvios*, jei aš
> duočiau idėjas, *kurias išsivedžiau po ilgos tematinės paieškos*, o
> JŪS net
> nepateikiat informacijos, *kur aš galėčiau jus surasti, jei norėčiau
> aplankyti ir aptarti patirtį pagal pasiūlymą*. Kokios dar jums reikia
> informacijos, jei Jūs iš karto ją bandote atmesti ir skeptiškai
> nusistatęs,
> juk aš Jums siunčiau ne beli ką. *Jei nėra noro toliau gilintis į tą
> klausimą, tai taip ir sakykite, daugiau informacijos Jums nesiųsiu*. Man
> reikia entuziasto, kuris pats *ieškotų ir tirtų tai ką aš
> išmąsčiau, tegul
> ir neteisingai, bet su logiška kritika iš Jūsų pusės*.
> Jonas Martišius
>

manau ka zmogus uzsip... berasinet. pasekus visa susirasinejima ir turint siek tiek patirties toj veikloj variantai tokie. nebutinai tai turi but zmogus samoningai meginantis kazka apgaut. greiciausiai taip ir nera. nes pats esu megines padaryt amzina varikli is garsiakalbiu magnetuku. informacijos kad as su magnetinio puslaidininkio varikliu skraidau kaip ir nera. na zinoma jis ir neveike. tik buvo po ranka dafiga magnetuku tinkanciu tam reikalui ir daug laisvo laiko. paskui kazkur radau informacijos kad juos gamina bala zino kas per kontora ir vienintele pasaulyj. na zinoma su patentais ir dar kuo tik uzsimanysi. is esmes kaina kaip ir prieinama butu juos nusipirkt. o ir kodel ji prieinama o ne koks naftos magnatas juos turi nusipirkes ? kazkada nebuvo ka veikt tai as cia ilgai gincijaus su kazkokiais kur vaiksto po butus ir dieva pardavineja. po klausimo tai vistik ar jus ta dieva bent kazkaip jauciat kad meginat parduot gana liudnom akim paziurejo ka cia babkiu negaus. zadejau dar jiem kazka paaiskint bet tiksliai ne del to buvo ateje. butu bent prasitare kad dievas visur ... dar tiek suprasciau ka zmogus jau nebeturi uz ka susimoket savo virsininkui ir ji ismes is darbo :)

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #324 Įrašytas: 2009.08.02-16:42:44 »
pratesimas ...

eidamas i parduotuve ka nors pirkt pirmiausiai pasiziuriu ar turiu uz ka pirkt. kasininke nelabai suprastu mane jei sakyciau va duokit man situ lempuciu tu laidu ir jei viskas pavyks tai jum uz tai sumokesiu. taip nebuna. koks jums skirtumas kokia mano pavarde ? nors ir jonaitis. jusu pavarde manes nedomina ir ji nieko nesako. ka as galiu skirt is savos puses tai matavimo iranga kurios turiu pakamanai iki labai dideliu dazniu pamatuot. ir savo laisva laika. tik aisku nelakstysiu po visa lietuva su geleziniais kuoliukais ieskodamas juodos skyles. tai kainuoja. o rezultatai gali gautis labai abejotini. svelniai pasakius. kai as padarysiu nors ir 100w generatoriu as ji paprasciausiai turguj pardavinesiu. schemas galesiu duot kiekvienam norinciam. va veikianti daikta su garantiniu aptarnavimu - prasom kiek sirdis geidzia uz prieinama kaina. betkuri kaimo bobute nusipirktu toki generatoriu vien apsvietimui na daleiskim uz 100lt. kas sugeba - tegu pasidaro pats uz 50lt. ant detaliu isleides.
visu tu energijos siurbliu tyrimam yra netgi kazkuriam universitete padalinys. visa tyrimu informacija viesai skelbiama. ne vienas toks siurblys ilgai neveikia laboratorinem salygom. arba kruvos neteisingu skaiciavimu nezinant paprastos elektrotechnikos. pats ne 1 schema esu bandes ir tai tiesiog NEVEIKIA.
kiek as supratau is pradziu ejo kalba apie kozki veikianti daikta ir kazkokias jusu idejas. prasom - mielai namu salygom patikrinsiu. pasakysiu kas netaip kur klaida ir galima tyrinet toliau kai nera kas veikt.
jei jau esat toks kilniasirdis kovojantis su energetiku monopoliu - tai pirmyn duokit pilna technine dokumentacija i interneta ir tegu tuos siurbejus daros kas netingi. sakot uzpatentuos ir pades i stalciu naftos mafijozai ? idomu kaip ? uzpatentuotas yra ir suvirinimo aparatas bet kiek ju yra garazuose prigaminta be jokiu patentu ?

On Sun, 2 Aug 2009 11:11:29 +0300, Jonas Martisius <jonmarti@gmail.com>
wrote:
> p.Egidijau, *gal JŪS ir sumanus ir gabus*, bet kai *nieko nepadaręs jau
> kalbate apie pinigus*, o pats vengiat net prisistatyti savo pavarde, tai
> nuteikia nelabai patikimai, tai informacines idėjas perduoti Jums irgi
> abejojam. *Kai pasidarysit 5 kW nemokamos energijos generatorių* (ne
> įrenginį, kad nesisuktų skaitiklis), *atsiurbiantį energiją iš
> aplinkos ir
> konvertuojantį ją į buitinį žmonių vartojimą, tai neatsiginsit
> kaimynų
> užsakymų*. Tada, tikrai, ir bulvėms įsigyti nebus problemų.*Sėkmės,
> mąstykit
> natūraliai ir žmogiškai*.
> Jonas

sadlave

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1960
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #325 Įrašytas: 2009.08.02-17:33:48 »
Vienam slaptam puslapyje,radau labai daug shemu ir breziniu.Kaip pasidaryt amzina varikli.Pasirodo tai labai paprasta pasigamint,tik naftos magnatai viska uzslaptine:azn:
Viena paprasciausia principa,atsispausdinau brezinius ir ainu i garaza gamint 8)Ziema nereiks peciaus kurent.Sildysiuos is amzino variklio ;D
Va tas puslapis,tik niekam jo nerodykit :azn:
http://images.google.co.uk/images?start=0&q=perpetuum+mobile&btnG=Search+images&hl=en&um=1&sa=2
100% BALTAS

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #326 Įrašytas: 2009.08.02-19:22:06 »
reikia staigiai su guglu susiekt a tai per nakti cia vel slaptos informacijos kruvom pridejo :D
o siaip su atrabotke kur jos yra sociai tai senai labai efektyviai sildos. ir pila i ta peciu beleka kas tik i alyva panasaus. kazkodel nelabai paplite tie peciai bet savo akim bent 2 esu mates autoservisuose. principas irgi nera sudetingas - uzkaitina iki dujines busenos paskui degdamos tos dujos kaitina ta visa marmala ir t.t. kas nedega tas per kamina o kas tega tas sildo :) tik is pradziu kol uzkaitini.

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #327 Įrašytas: 2009.08.03-18:59:33 »
o per ku ta laida rode ar transliavo apie tuos juokdarius ? susirasineju su 1 televizija ir jie ner apie tai girdeje kaip supratau. o gal apsimeta kas te juos zino.

p.s. o gal duot forumo nuoroda gal per netycia bent uzsimintu per tv apie musu pomegius ir puslapi ? jei tokia reklama nepakenktu :inno:

zalias7

• Administrator
  • Hero Member
  • Įrašai: 2620
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #328 Įrašytas: 2009.08.03-19:29:55 »
berazumijus nereikia musu i televizija, kas domisi susiras o perejunu ir ziopliu tikrai nereikia

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #329 Įrašytas: 2009.08.03-19:49:58 »
okis negaus tada nuorodos. originalius meilus nusiusiu jei isvis reiks.

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
2026.10.08-15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus