REGISTRUOTIS »
Citata iš: AShas 2013.05.21-00:18:28Gal žinot kokį lietuvišką alų nerūgštų ir kurį galima rasti praktiškai visose parduotuvėse? Iš lietuviškų (ir ne tik) patinka tik 5 salyklų porteris, tik kad jis gaila stiprus.Jei rasi butinai paragauk Varniuku
Gal žinot kokį lietuvišką alų nerūgštų ir kurį galima rasti praktiškai visose parduotuvėse? Iš lietuviškų (ir ne tik) patinka tik 5 salyklų porteris, tik kad jis gaila stiprus.
Gal kas žino www adresą ar šiaip turi, lentelę, kuri parodytu kiek reikia pilt vandens i spiritą (tarkim 96 Jauliu), kad gaut norimo stiprumo gėrimą. Ačiū
Gal kas žino www adresą ar šiaip turi, lentelę, kuri parodytu kiek reikia pilt vandens i spiritą (tarkim iš 96 padaryt 45 ), kad gaut norimo stiprumo gėrimą. Ačiū
Citata iš: DeividoX 2014.04.30-19:08:40Gal kas žino www adresą ar šiaip turi, lentelę, kuri parodytu kiek reikia pilt vandens i spiritą (tarkim iš 96 padaryt 45 ), kad gaut norimo stiprumo gėrimą. Ačiū Tu Google paklausk, tau Google atsakys http://www.doctorguber.ru/alcohol/articles/blending/
Citata iš: Kestukas 2014.04.30-21:14:55Citata iš: DeividoX 2014.04.30-19:08:40Gal kas žino www adresą ar šiaip turi, lentelę, kuri parodytu kiek reikia pilt vandens i spiritą (tarkim iš 96 padaryt 45 ), kad gaut norimo stiprumo gėrimą. Ačiū Tu Google paklausk, tau Google atsakys http://www.doctorguber.ru/alcohol/articles/blending/Cituoju: 96/40 = 2.4=>>на 1000 мл спирта потребуется 1400 мл воды, čia ne klaida? Neturėtu but 2400 ml vandens?
Užmiršta tema ar gali stiprieji dėrimai stovėti pradaryti? ir kiek? (žinoma neprarandant skoninių savybių) nelabai radau kur pasiskaityti, gal kam teko kur užmatyt panašių temų?