REGISTRUOTIS »
elmaras rašė:"Jungtines pajegos" taip ligtais vadinasi.Ten projektu ui ui kiek-katalogai isleidziami kas met
Pinigas rašė:reikia trobai signalizacijos... gal kas susidūręs, ar užsiima tuo, kur pigiau, geriau ir t.t.
Pinigas rašė:gal kokią nuorodą ?
Pinigas rašė:tai va ir įdomu kur paskaityti apie visą tą instaliaciją, laidus, principus jungimo. komplektą suderint ir kaina kad būtų tvarkinga :)
Lala rašė:Apie "Zonas" neatsakysiu, bet kadangi esu Elektrikas, tai atsakysiu pavyzdziu is musu gyvenimo.Ateina berniokas ir aiskina:Man reikia:67 m 3*1 kabelio plokscias, i plytu siena 120 m 2*1.5 , plokscias, i betona253 m 3*1.5 , plokscias, po tinku360 m 3*1.5 , Apvalus, po gipsu.........Kaip jam paaiskinti, kad nusipriktu 3*1.5 apvalu visiems atvejams tiks ir jam bus lengviau ir kaina bus geresne? Ir nevargs, nes niekas jam po 26 metrus neparduos, o jei parduos taiiskaicius nukitpimo mokesti, vyniojimo, nervu gadinimo....Esu tikras, kad darbus turi atlikti tai ismanantis zmogus. Elektra- elektrikas, sisgnallizacija, kompus- silpnasrovininkas. Kaip besistengsit sutaupyti, veliau ar anksciau patirsite nuostoliu.
FOX rašė:na ryt kalbesiu su darbininkais kurie is rastu stato namus