REGISTRUOTIS »
Pinigas rašė:golf 4. salono ventiliatorius sustojo, kur ieškoti? kur remontuoti? ar sudėtingas reikalas bandant pačiam? dėkui
iGOR rašė:kuris is siu blogybiu maziausias renault scenic 1.9dti ar citroen xsara picasso 2.0hdi?!
Lincas25 rašė:Pinigas rašė:golf 4. salono ventiliatorius sustojo, kur ieškoti? kur remontuoti? ar sudėtingas reikalas bandant pačiam? dėkuivarzynas? bent jau kai mano renukui salono ventiliatorius sustojo, tai servise varzas perlitavo ir iki sios dienos viskas OK :)
onlyzilvis rašė:iGOR rašė:kuris is siu blogybiu maziausias renault scenic 1.9dti ar citroen xsara picasso 2.0hdi?! abu
iGOR rašė:onlyzilvis rašė:iGOR rašė:kuris is siu blogybiu maziausias renault scenic 1.9dti ar citroen xsara picasso 2.0hdi?! abu tai pasiulyk man masina zmonai, i kuria viskas telptu, vaziuojant i kaima su vaiku. p.s. turi buti grazi :)visiems kitiems: apie renault dci variklius zinau kad nepasizymi patikimumu, todel ir rasau apie sena varikli dti.
onlyzilvis rašė:iGOR rašė:onlyzilvis rašė:na nejau mazai vokisku/ japonisku auto ? na o kokia a4 kuo blogai? siaip man patinka toyota avensis versus ir corola versus ypac d4d motoriukais. o nuo prancuzisku auto tai net purto, nu ir kas kad grazu.. gal man ir grazus pezas 607 bet as jo ir papigiai nepirkciau