REGISTRUOTIS »
Kestukas rašė:Jei fotkinsi AUTO, tiek moketi nereikia.http://www.fotofabrikas.lt/items/Nikon/Skaitmeniniai-fotoaparatai/44241f3.2-Nikon-Coolpix-L120.htmlImi sita, nusiperki Sanyo eneloop batarkes su pakroveju ir turi laime. As zmonai pirkau L110, su blicu fotografuojant apie 500 kadru atlaiko, blykste viena galingiausiu savo klaseje. Filmavimas neblogas. Priartinimas ant maksimumo jau sunku nulaikyti, net stabilizavimus sujungus. Veidrodinis fotoaparatas nebutinai profesionalus daiktas. Pasiimk Nikon D3100 kazkur apie 1800 su trupuciu, po muilines tikrai kitaip atrodys. Gali varyti auto ir viskas puiku bus ir jokiu linziu kaitalioti nereikia pradziai, pakol pats neuzsimanysi.
pyfpafz rašė:Nieko, diskusijose ir gimsta teisybė :)Ma man kaip minėjau norėtūsi daikto, kad nereikėtų su tom linzėm žaidimais užsiiminėt.Tai va tas mano įmestas fotikas tokius poreikius kaip ir patenkintų.O kalausimas ra ta fotkių kokybė smarkiai skirsis lieka atviras.Nete radau su juom darytų fotkių tai atrodo gerai.
Kestukas rašė:pyfpafz rašė:Nieko, diskusijose ir gimsta teisybė :)Ma man kaip minėjau norėtūsi daikto, kad nereikėtų su tom linzėm žaidimais užsiiminėt.Tai va tas mano įmestas fotikas tokius poreikius kaip ir patenkintų.O kalausimas ra ta fotkių kokybė smarkiai skirsis lieka atviras.Nete radau su juom darytų fotkių tai atrodo gerai.Tarp Canon ixus 860 ir Panasonic LMZ 1000 ar panasiai foto skirtumo didelio nelauk. Vien megapikseliai ar mega zoom kokybes neprideda. Pasikartosiu - bet kuris veidrodinis fotoaparatas kokybe perspjaus muiline, net fotografuodamas auto rezimu.Apie linziu hemoroju, zaidima ir t.t. vis tiek nesupratau ka nori tuo pasakyti.
pyfpafz rašė:P.S. Jaučiu gausis kaip visada, ruošiausi nusipirkti universalų daiktą tai isigysiu beveik profesionalų...quote]Man taip visada būna, bet po kiek laiko niekada nesigailiu taip padaręs Gerai apgalvok dėl veidrodinio. Nusipirksi vieną universalesnį objektyvą ir nereikės nieko ten keitinėti. Negaliu patarti ką konkrečiai, yra geriau žinančių