REGISTRUOTIS »
zvalgas rašė:Arnas rašė:Jau 3 mėnesiai, kaip iškeičiau savo citruką (Citroen Xantia) į Volvo V70. Liuks mašina :)Pas volvo ratai 16?
zalias7 rašė:Na kolektyvas dabar man patarkit, nebrangia max 10 000lt. mazai ryjancia saliarkos ir mazai reikalinga remonto, arba su dalim pigesnem vaziuoklei. Kasdien reiks vaziuot ~20 km zvyrkelio, ka siulot ?:)
zalias7 rašė:Tada ir imsiu audi 80 :)
tapkinis rašė: maniškei greit 20 metų
powermotors rašė:tapkinis rašė: maniškei greit 20 metųmaniskei jau virs 20 Parudyja tik vienoje vietoje, o visa kita ciki piki A80 tai razvratas, navarotu tustuma, vaziuokles prastos, varikliai jei ne dyzelis tai kura valgo. Nu bet na vkus i cvet, kaip sakoma Dar tema ne i tema. Svogeriukas susidejo xenon'us i P406. Stabdo ji policija, sako pas tave xenonai, svogeriukas - ne. Policininkai - xenonai, svogeriukas - irodyk. Zodziu po tu zodziu atidave dokus ir palinkejo gero kelio. Sakau keista, bet is kitos puses. Policija ne tech apziuru stotis, vizualiai nustatyti, kad pas tave xenon'ai ar ne tai aisku visiem aisku, bet formaliai ziurint is akies nustatyti negali, nes policijos kita funkcija.Kitaip tariant vos ne laisvai gali detis xenon'us, jei policija sustabdo ir prikimba del ju, atsistoji "i poza" ir tvirtai sakai ne . Ka manot ?
tapkinis rašė:už 10 gabalų nieko geresnio neišeina, kaip audi 80? (pats tokią vadelioju... b4 1,9tdi). Gal ir nieko daiktas, jei ne amžius... maniškei greit 20 metų. To pasekoje lenda rūdys ir panašiai...
zvalgas rašė:buna tu prisideda i kibirus patys belekaip, tie per daug uzkelias i padanges sviecia priespriesais toks islenda tai vos ne i griovi sok. Galetu policija tureti aparatus spinduliu patikrom, Sustabdo - patikrina jei neatitiko su plaktuku isdauzo ir tegul vazuoja prozektorium pasisviaciant
zalias7 rašė: isbandyta ant zvirkelio nieks nebyra :)
zalias7 rašė:tapkinis rašė:už 10 gabalų nieko geresnio neišeina, kaip audi 80? (pats tokią vadelioju... b4 1,9tdi). Gal ir nieko daiktas, jei ne amžius... maniškei greit 20 metų. To pasekoje lenda rūdys ir panašiai...man b4 netinka, ten vaziuokle aliumine, man ant zvyrkelio byres, imsiu 80, ten cinkuotas kebulas, nerudyja ir isbandyta ant zvirkelio nieks nebyra :)