REGISTRUOTIS »
Burundukas rašė:pribrendo reikalas pirkt dar viena masina.galvoju apie volvo v40 2001-2002m. ir variklis 1,6-1,8 benzinas.tad gal kas turi tokia ar bent turejo,pliusai,minusai sios masinos.svarbi bet kokia nuomone
DeividoX rašė:arba dar pereinama foresteri subaru 2006m. tik ekonomiskumu jis nepasizymi (mano svajone)
xatabyc rašė:DeividoX rašė:arba dar pereinama foresteri subaru 2006m. tik ekonomiskumu jis nepasizymi (mano svajone)gal zinai kaip subaru draugauja su dujom, ar cia jau butu ponografija kisti dujas?
BenjaminN rašė:Burundukas rašė:pribrendo reikalas pirkt dar viena masina.galvoju apie volvo v40 2001-2002m. ir variklis 1,6-1,8 benzinas.tad gal kas turi tokia ar bent turejo,pliusai,minusai sios masinos.svarbi bet kokia nuomoneNeperseniausiai isigijau s40 2.0l uzdujinta,tik kad pas mane I-phase 97m.Kiek zinau nuo 99m berods pradejo eit tobulesni modeliai su daugeliu esminiu skirtumu i gera puse.Kokie tie skirtumai negaliu pasakyt.Na siaip masina kaip masina.Minusai pakaboj ir garso izoliacijoj.Miesto sunkeliais vazinet nesmagu-gryn kratulka.Nors tecnikine perejau ,bet vaziuojant toks jausmas kad kazka reik tvarkytTolimesnese distancijose tikrai labai smagi masinele - ant kelio stovi stabiliai.Sanaudu atzvilgiu irgi pokolkas patenkintas 9/10l duju.Dinamika-na nelabai,variklis atsigauna tik prie aukstesniu abarotu,ko nepasakyciau apie kazkada tureta galanta(tam tai atsimenu tik spek begius kist)Siaip nors liaudies dauguma skeptiskai ziuri i s/v40,man asmeniskai ji visai patinka,nors aisku neilga laika dar vazineju.Aisku nuomone keistusi jei pateiktu koki "malonu" siurpriza su tarkim kokia sankaba,ar greiciu deze.Kiek girdejau tai ju silpna vieta-bet pokolkas tpfu tpfu tpfu...
xatabyc rašė:tai kad cia visureigis, o as planuoju universala arba vienaturi
doli rašė: 7.6L/100km
eimazz rašė:cia penktadieni maciau vaizdeli prie darbo: Neste automatine degaline pilna masinu (siaip viena kita tik uzsuka)paziuriu i kainas - D=3.99...parvaziuoju iki namu - LUK - D=4.22...kame cia baikos?
MindaugasMc rašė:Reikia miesto automobiliuko. Patikimo, taupaus. Biudžetas ~10 000lt. Labai norisi Toyota Auris :( bet autopliuse ~15-16 tūkst. Gal kokiam turgui kitaip kainos stovi? Gal kokią panašią kas vairuojate? Kažkodėl linkstu į Japoniškas.
MindaugasMc rašė:Na gal aš klystu, bet manau mersas yra mersas. .