REGISTRUOTIS »
sportbatis rašė:Andrius911 rašė:sportbatis rašė:kaip mano tevas sako: jei man duotu opeli arba dvirati, imciau dvirati Cia mano 4 opelis is kokiu 10 turetu masinu , nu nezinau ar man taip pasitaike bet apie opelius nieko blogo negaliu pasakyt as pries opelius nieko pries neturiu, bet kai pamatai 3 metu senumo su surudijusiais slenksciais tai ka as zinau.
DeividoX rašė:sportbatis rašė:kaip mano tevas sako: jei man duotu opeli arba dvirati, imciau dvirati nu tai suprantama, masina dar vairuot reikia moket, o dviraciui tik pedalus mint
Andrius911 rašė:sportbatis rašė:Andrius911 rašė:sportbatis rašė:kaip mano tevas sako: jei man duotu opeli arba dvirati, imciau dvirati Cia mano 4 opelis is kokiu 10 turetu masinu , nu nezinau ar man taip pasitaike bet apie opelius nieko blogo negaliu pasakyt as pries opelius nieko pries neturiu, bet kai pamatai 3 metu senumo su surudijusiais slenksciais tai ka as zinau. Parodyk man toki
sportbatis rašė:as pries opelius nieko pries neturiu, bet kai pamatai 3 metu senumo su surudijusiais slenksciais tai ka as zinau.
sportbatis rašė:pereik per turgu ir perzek vectras naujesnes, pamatysi. o opeliu varikliai geri tie kurie is bmw'o paimti
sportbatis rašė:pas mane giminej dvi a4. viena 1.9tdi kita 1.8T. su nei viena jokios problemos. o apie 1.8T varikli is mano puses tik geri atsiliepimai.
powermotors rašė:sportbatis rašė:pas mane giminej dvi a4. viena 1.9tdi kita 1.8T. su nei viena jokios problemos. o apie 1.8T varikli is mano puses tik geri atsiliepimai. ir su priekine pakaba dar problemu nebuvo ? Jokiu jokiu ?Kas vyke tam audi tai variklis tdi, tikrai superinis, galingas ir ekonomiskas, visa kita ...nu ka as zn. Pirmiausia kaina, taip ji nuverteja palyginus nedaug, bet vistiek. Vagiamumas, pripazinkim ne vienas saves gerbiantis vagis pro VW -Audi ramiai nepraeina , komfortas, patikimumas. Aisku galima cia gincytis ir gincytis, bet..as asmeniskai kadangi esu aukstaugis, tai i A4 vos isiraiciau. Vaziavimas irgi nieko ispudingo. Palyginus panasia masina pvz. Mazda 626 rinkciausi pastaraja, nes pakaba tikrai geresne ir paprastesne, vaziuoti daug komfortiskiau, galu gale kaina . Cia tik mano nuomone ir Jus su ja galite nesutikti
Andrius911 rašė:Kad ir opelis masina
sportbatis rašė:nu matyt mum sekasi, nes tai audei keistas tik variklio kompas, nes tikriausiai skendes buvo
sportbatis rašė:nu matyt mum sekasi, nes tai audei keistas tik variklio kompas, nes tikriausiai skendes buvo. siaip man tas komfortas giliai... man trauka svarbu. 2.5tds nieko gero su remontu, bet as per jaunas galvot apie remontus, tevas tvarko, ne as o tas 2.5tds eina kaip isp*****. sakau, statem 330i su audi 1.8T per puse masinos aude padejo ai prie to pacio, visi keikia 2.5tdi, kiek tureje jokiu bedu nebuvo isvis.
autukas rašė:Andrius911 rašė:Kad ir opelis masina Mašina tai mašina, bet 4x4 iš jo tikrai nekoks, jei daugiau po purvą ruošies važinėt, nu pats pamatysi, ką aš čiaUžsidėk "piktesnes" padangas, o į tokią pievą važiuodamas šiek tiek nuleisk padangose slėgį (žinau kad hemorojus, bet kartais galima be traktoriaus apseit)