REGISTRUOTIS »
jawistas rašė:Dėl granulių manau senukuose rasi. O gal kas nors žinot po kiek dabar skystos malkos Belarusijoj?
Klaipedskas rašė:Praeita savaite parveze dyzelio po 2.6 Lt/Ltr.
powermotors rašė:Klaipedskas rašė:Praeita savaite parveze dyzelio po 2.6 Lt/Ltr. pas mus po 3,5 praso uz baltarusiska jo daugiau srebia, nes kuras prastesnis, nors mano sunkvezimiui tai nesijaucia visai padidejimas
Andrius911 rašė:3,5 uz bulbasiska musiet subludo :) daugiau 3 neverta
Andrius911 rašė:powermotors rašė:Klaipedskas rašė:Praeita savaite parveze dyzelio po 2.6 Lt/Ltr. pas mus po 3,5 praso uz baltarusiska jo daugiau srebia, nes kuras prastesnis, nors mano sunkvezimiui tai nesijaucia visai padidejimas 3,5 uz bulbasiska musiet subludo :) daugiau 3 neverta
zvalgas rašė:powermotor kie tu i diena km pravaziuoji?
zvalgas rašė:tik siaip idomu buvo kiek reikia pravaziuot kad baltarusiska pilt i baka :)
powermotors rašė:zvalgas rašė:matai mano senas tankas valgo viska . I zmonos DID mitsiu nepilu ir nepilsiu, bet maniskiam eina
berazumijus rašė:o kodel turetu nevaziuot ? negi rusijoj visi su senais kledarais vazineja ar pila lietuviska kontrabandini ? :)
Klaipedskas rašė:Nezinau, kaip jums, bet as pilu i savo mondeo 2002 gimimo, tevas pila i A4 2007 m. nei pas viena nebuvo jokiu problemu. Su masinom vazynejam metus, pusantru ir i turgu