REGISTRUOTIS »
Citata iš: vytis007 2013.10.16-19:31:16Citata iš: baronka 2013.10.16-08:42:02 vienintelis praktiškai kelias vežti jį, kad meistrelis sumažintų galingumą iki 7.5J?tu bent jau turi galimybę sumažinti galią, o man reikia užkast saviškį miške, nes licencijavimo skyrius pasakė, kad neturint pirkimo dokumentų - baudžiakas!Tiesa, sakė, kad nutrauks, nes pats atnešei, blah, blah... bet kas nori baudžiamą bylą turėti, geriau užkast :/Is kur cia istraukei? Pagal koki straipsni tas BK?Ar cia vel, is tos serijos, viena bobute sake...
Citata iš: baronka 2013.10.16-08:42:02 vienintelis praktiškai kelias vežti jį, kad meistrelis sumažintų galingumą iki 7.5J?tu bent jau turi galimybę sumažinti galią, o man reikia užkast saviškį miške, nes licencijavimo skyrius pasakė, kad neturint pirkimo dokumentų - baudžiakas!Tiesa, sakė, kad nutrauks, nes pats atnešei, blah, blah... bet kas nori baudžiamą bylą turėti, geriau užkast :/
vienintelis praktiškai kelias vežti jį, kad meistrelis sumažintų galingumą iki 7.5J?
Darot problemą lygioj vietoj. Susimažink galią pats ar per draugus ir legalizuokis. Garsiai rėkiant gali patupdyti vien už garsų rėkimą.
Neterminuotas leidimas skirtas dujinukams ir flobertams - šie yra iki 7,5 J. Taip pat pneumatikai virš 7,5 J.Pneumatikai iki 7,5 J leidimų nereikia.Dėl moderio teoriškai neturėtų kilti problemų. Bet būtų gerai, jei tai būtų gamyklinis moderis su "F" žyme. Jei tai samadielka, tai bent jau viduriai turėtų nebūti analogiški duslintuvo viduriams. Iš kitos pusės, jei tas daiktas užsuktas ant pneumatikos - tai čia moderis...
aš susisiekiau su licencijavimo skyrium, tai sakė, kad turėti narkologo pažymą, asmens dokumentą, ginklą ir vietoje parašysiu prašymą, susimokėsiu 50Lt. ir bus išduotas leidimas galingesniam, nei 7.5J ginklui(aš pasakiau, kad daugiau jokių ginklų neturiu). bet visą šitą reikia padaryti iki naujų. po naujų tas pažymėjimas galios. bet va dabar pasistojo mintis, kad pas mane yra uždėtas moderis ant maniškio bmk51 kaži nekils ten jokių problemų?
N....Bet būtų gerai, jei tai būtų gamyklinis moderis su "F" žyme. J...