+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 637
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 0
Guests: 526
Total: 526

Autorius Tema: Nusikaltimai ir nelaimės pneumatiniu ginklu...  (Skaityta 868470 kartus)

berazumijus

• Hero Member
  • Įrašai: 10272
  • Me
    • Žiūrėti profilį
Re: Nusikaltimai ir nelaimės pneumatiniu ginklu...
« Atsakymas #120 Įrašytas: 2008.01.14-19:58:10 »
baikim gal sita reikala a ? tik isvada kad tokiem atmorozkam reiktu ka nors idomiau sugalvot nei is orinuko saudyt :) susipazint su kaimynu turinti kovini suni ar kazka tokio :inno:
mano nuomone yra asmenine ir ji gali but neteisinga

tapkinis

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1410
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #121 Įrašytas: 2008.01.14-20:01:30 »
Dar vienas klausimas. O jei tuo ginklu tik grasinciau, nesauciau (tuo budu sulaikydamas plesikus ir pakviesdamas kaimyna su piktu suneliu :D). Vis tiek veztu ekspertizei mano sautuveli? Nes dabar pagalvojau, neprotingai atrodo suvis be ispejimo :evil1:
Artūras Morgana, 2015 09 13: "Siandien airguneriai su dideliu liudesiu pranesa, kad is musu tarpo pasitrauke UZKIETEJES SPYRUOKLISTAS. Geras zmogus buvo, spyga taukuota"

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #122 Įrašytas: 2008.01.14-20:04:24 »
o ar isvis protinga ginklu kam nors grasint ? nemanyk kad kitas negali turet dar rimtesni ginkla uz tavo. 99% konfliktu esu issprendes net ranku is kiseniu neissitraukes. 1% kai pats kaltas buvau ir uz tai gavau i nosi :)

esoxiukas

• Svečias
« Atsakymas #123 Įrašytas: 2008.01.14-20:07:53 »
niekas nieko tokiu atveju neveztu. to sulaikei bet nesovei arba sivei i ora (jie nezino kiek kulku pastau telpa) pridaveiu mentam vagiuka paziuri saunika mato kad orinis leidimo nereike tu nesovei viskas ok. niekas nieko neimtu ir neveztu. kitas reikalas jei issautum ir pasiskustu. bet abejoju kad kos asilas skustus su skyle siknoi kad plese masina ir gavo svino. geriau skyle papildoma siknoi negu tikra skyle uz grotu butu izkisinejama karts nuo karto :D

tapkinis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #124 Įrašytas: 2008.01.14-20:09:03 »
Tokiu atveju, kokiu tikslu lauzti MANO SANDELIO SPYNA mano paties privacioje valdoje? :inno: Ginklo pagalba kad ir kelis veikejus ant zemes paguldyt galima is jo neissovus ???. Anyway, variantas jau yra - dujinis...
Artūras Morgana, 2015 09 13: "Siandien airguneriai su dideliu liudesiu pranesa, kad is musu tarpo pasitrauke UZKIETEJES SPYRUOKLISTAS. Geras zmogus buvo, spyga taukuota"

Kestukas

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 863
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #125 Įrašytas: 2008.01.14-20:10:01 »
Atrodo truputį pasikarščiavau - 1 muštis prieš 4 man per daug :-[ Tiesiog norėjau pasakyti, kad šaudyti su pneumatika į žmones yra negerai.
Nieko nedaryti taip pat negerai, tik norėjau perspėti, kad pasikarščiavus po to ilgai gali tekti gailėtis.
Daryk ką reikia ir bus kaip bus...

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #126 Įrašytas: 2008.01.14-20:13:31 »
va nesikarsciuok - uz tai gaunama i snuki :) visa kita galima suderint o dujinis tai ne orinukas. uz dujinio panaudojima tikrai nieko negausi o rezultatas saunant is 1m tikrai ziauresnis ...

Alguzas

• Svečias
« Atsakymas #127 Įrašytas: 2008.01.14-20:18:19 »

Citata
tapkinis rašė:
Tokiu atveju, kokiu tikslu lauzti MANO SANDELIO SPYNA mano paties privacioje valdoje?  Ginklo pagalba kad ir kelis veikejus ant zemes paguldyt galima is jo neissovus . Anyway, variantas jau yra - dujinis...

Briedas kazkoks.Niekas nepuls ant zemes pamates ta tavo dujini,greiciau atims ir per liuly duos,aeba dar blogiau-nusaus issitraukes tikra.Ir dar kogero isteisintas bus,tipo,gynesi,kazkoks tai ginklu grasino.Lietuvoj ginkla savyginai geriau naudot kai tikras pavojus tavo gyvybei gresia,o ne seip,kazkoks neaiskus snukis kieme trinas.Ir jokiu budu ne kokiu orinuku,ne tam jie skirti,jei jau labai nori gintis ginklu,tai issiimk leidima tikram.O kol laikysi kursus,gal ir noras prareis...

tapkinis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #128 Įrašytas: 2008.01.14-20:22:17 »
Tai siulote man vienam iseiti ir graziai paprasyti kokiu 3 ambalu iseiti is mano kiemo, o po to uz pasiulyma dar pagulet reanimaciniam? Nakti spyga jie matys, ka as turiu, i ora saunant garsas kaip tikro, o arciau priejes galiu ir ne is tusciu "apdalint". Orinuko varianta atmetam, nepatogu.

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #129 Įrašytas: 2008.01.14-20:24:19 »
kursai beja ir skirti tam kad zinotum ka kada su ginklu galima daryt. is principo savigynai leidimas reikalingas nebent turet galinga orinuka. kitaip tolko nera. na nebent apsaugoj kokioj rimtesnej dirbi. o mandravot va turiu "puska" tai nusipezejimas visiskas.

tapkinis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #130 Įrašytas: 2008.01.14-20:26:36 »
Tai gal as iskart geriau einu i reanimacini, taip sakant, numatant ivykiu seka i prieki, kad nereiktu toli eit?
Rimtai baigiam sita tema, as geriau pats nuspresiu, ka man daryt.

Tadastoppp

• Svečias
« Atsakymas #131 Įrašytas: 2008.01.14-20:29:09 »

Citata
tapkinis rašė:
Tai gal as iskart geriau einu i reanimacini, taip sakant, numatant ivykiu seka i prieki, kad nereiktu toli eit?
Rimtai baigiam sita tema, as geriau pats nuspresiu, ka man daryt.

Tai juk pats ir sprendi ka Tau daryt..forumas tai tokia vieta,kur kiekvienas issako savo asmenine nuomone,pataria kitam..savo nuomones Tau ipirst tikrai niekas neketina..tai tiesiog draugiski pamastymai ir patarimai.. :beer:

esoxiukas

• Svečias
« Atsakymas #132 Įrašytas: 2008.01.14-20:30:05 »
al;guzas pilnai sutinku kad pniauma nera savgynai ar turto gynimui taip atip pat sutinku kad dujinis vapsce bredas nes vienam sausi nuo kito su juo per galva gausi. kiek pasakojau apie mentus ju kviest beprasmiska. tai ka daryt tada. nu nusitaikiau i bata su optika ( zinau kad neprasausiu nes nuo atramos soviauplus minus max 5-5mm) ir dejau kulnan. cia aisku tikrai ne variantas bet ka ble daryt. mentai nepades. nueisiu su dujiniu ar su flobertu apaciuon irgi nepades. uzmus blyn vienam susiu like soks ir psio. ka daryt. reiskia laukt kol apziures tavo masina ir nueis o tu ryte i servisa ir uz 200lt keisi spyneles masinai. as naujininkuose gyvenu priprates prie tu vaizdu otdel dejes skersa. soviau taip kad eitu kiaurai ir neliktu kulkos o pasaksiu kad flobrtu kaliau jei ka. nezinau as tu ekspertu gl ir istirtu bet paleist daunu nesiruosiu. din gal ir gausiu lygtinai bet jie i ta kiema irgi nebeis. suprantu kad negerai bet sedet ir nieko nedaryt irgi debilizmas. man dar toks vienas zekas pasakes yra jei istraukei ginkla sauk ir taip kad nebegaletu liudyt, jei nesausi atims ir saus tau su tuo paciu tada tau liudyt nebereiks o zmona su vaikais ilgai verks. psio karoce susiparinau varau i kazino biski pinigu pralost. jei kas turi savria priezasti man priestaraut ar sugalvos geresni buda ginti parasykit. o jei toki breda kad negalima vagis irgi zmogus tai nerasykit pats suprantu bet i menesi du kart spynas keist tiek pinigu neturiu.:beer:

Pinigas

• Hero Member
  • Įrašai: 2280
  • Gerai nebuvo ir nebus
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #133 Įrašytas: 2008.01.14-20:30:10 »
dujini pistoleta gerai tureti :) kas sako, kad atimtu nera ragaves is arti :D daju balionelis nakti irgi nebolgai... diena ne taip veiksminga...nors ispudziu lieka :) o jei dar prozektorius geras i akis... apie tuos atemimus tai tik internete parasyti paprasta ... nors esu mates su seagalu filmu :D
CFX

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #134 Įrašytas: 2008.01.14-20:33:50 »
vagis aisku irgi zmogus bet jis savo subine rizikuoja :)

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
2026.10.08-15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus