REGISTRUOTIS »
sportbatis rašė:Nezinau kada dabar iseis, bet pameginsiu vel. Bet man vistiek toks jausmas kad ir sautuvelis prisidejo prie mano klisumo. Tarp kitko, pas mane jau kuri laika maziau negu sportiniai jonai.Siaip i bonka is stovesenos ir is tokio atstumo manau kad pataikyt reik ne vienu metu treniruociu. O ir diskusija kazkur buvo, kad uz 100m kruva buna a4 lapo dydzio.
Andrius911 rašė:Isbandziau savo kebaba taiklumas neblogas nors ir vejas nemazas buvo , bet ora tai ryte ryja
sportbatis rašė:as kazko tada nesuprantu. maciau dabar musu forume yra skelbimas, zmogus parduoda gamykliny agregata, kaip jis raso 40-50j isspjaunanti. tai nejaugi nera kazko panasaus gamyklisko tik stambesnem kalibre? kad perki, puti ir saudai. kiek domejausi tai ir kulkeliu padoriu nelabai pas mus yra 6.35mm. 5.5mm siuo atveju zymiai patogiau.
komandoras1 rašė:sportbatis rašė:as kazko tada nesuprantu. maciau dabar musu forume yra skelbimas, zmogus parduoda gamykliny agregata, kaip jis raso 40-50j isspjaunanti. tai nejaugi nera kazko panasaus gamyklisko tik stambesnem kalibre? kad perki, puti ir saudai. kiek domejausi tai ir kulkeliu padoriu nelabai pas mus yra 6.35mm. 5.5mm siuo atveju zymiai patogiau. 6.35mm yra Rygoje ir geru ! Tiesa,jei kas pats nuvaziuoja ar pazistami ten lankosi ! Neseniai pirkau 5.5mm,tai buvo ir 6.35mm ...Berods Diabolo Exact King ,jei neklystu,ir JSB gamybos ! Tik 5.5mm po 500vnt. dezuteje , o 6.35mm mazesnes dezutes ...Stai http://www.imagebam.com/image/552c1a148872983 ir http://www.imagebam.com/image/5638e9148872766 ... Kaina 51.62lt kazkur uz mano pirktas ...Ko gero normalu ar ne Cekyje matosi ir parduotuves adresas,nors ju Rygoje ne viena ...
H13 rašė:Blemba kada jus pamirsit spyruoklinius dideliuose kalibruose....As begu greiciau nei 6.35 kulka is spyruokles paleista lekia.....Pigiausias siai dienai 6.35 PCP variantas - BSA Lonestar - ale te reik kaip reikalas rankas ikist ka anas padoriai saudytu.
H13 rašė:Pigiausias siai dienai 6.35 PCP variantas - BSA Lonestar - ale te reik kaip reikalas rankas ikist ka anas padoriai saudytu.
H13 rašė:Andriau, apei turku kokybe turiu sava nuomone. Turkai moka kept kebabus - tikrai. Turkai nemoka gamint kokybisku vamdziu - irgi teisybe. Turkai nemoka gamint noormaliu ginklu - irgi teisybe.
Klaipedskas rašė:H13 rašė:Andriau, apei turku kokybe turiu sava nuomone. Turkai moka kept kebabus - tikrai. Turkai nemoka gamint kokybisku vamdziu - irgi teisybe. Turkai nemoka gamint noormaliu ginklu - irgi teisybe.Ar teko paciam palaikyti rankoje Andriuchos "zveri", ar bent jau ta modeli? Ar teko pasaudyti is jo?