REGISTRUOTIS »
brycka rašė:zalias7 rašė:tau 2, aik skaityk is naujo :)+1
mahelad rašė:Per meistrus eisiu. Deja taip. Na ko man reikia. Reikia saudyti, ir saudyti issimoketinai. Kreditu nesiulyti ! O rinkimas sautuvo po truputi, leidzia issimoketinai tureti PCP ir siap ne kaip saudyti. Tureciau pinigu iskart imciau FX ar CZ full ap su pompa. Bet deja deja... Pvz (kartoju tai tik pvz, nes dar nezinau kaip tiksliai bus)1) Perku QB, darausi buoze (na mano padaryti lektuvu modeliai skrenda, manau medine buoze isdrosiu ne ka sunkiau).2) Prie jo perku CZ rezervuara.Darau paaukstinimo planke, kad rezikas tilptu.3) Manometras yra tik pompoje arba pildymo stoteleje, sautuvas tiesiaeigis4) Pildau visa tai iki 100atm ir saudau5) Sutaupau pinigu CZ reduktoriui6) Saudau dar geriau, pildau viska iki 160 atm.7) Nuperku manometra, dar geriau, galiu saugiai pusti iki 200 bar, nebijant kad kas bus netaip.8) Suprantu kad PCP ne man, CZ rezika, manometra, reduktoriu parduodu.9) Suprantu kad toliau be PCP gyventi negaliu, QB eina ant sienos, visos dalys keliauja i plika CZ-200.Kokia logika " Didziausios investicijos eina i likvidines dalys, kurios bus po to panaudotos arba parduotos. Tekinimo darbai apsieis apie 150-250 lt, kas visai pakenciama.
mahelad rašė:Aciu zinosiu. Kodel neteisingas? Argumentai?