REGISTRUOTIS »
kasnelis rašė:Dar toks pastebejimas del kulkos uzstumimo ant graiztvu. Mano saunyke pasukama spyna, taigi kulka neuzstumta. Prie visu kitu vienodu parametru, kulkos greitis labai priklauso nuo sijonelio krasto storio. Jsb 5,52 plonesniu krastu daro 20m/s. daugiau negu H&N ft trophy 5,52 kuriu krastas gan storas, nors svoris beveik vienodas.
jonas_m rašė:teisingai ,pabandyk ir taikluma su uzstumtom ant graiztvu ir nepilnai uzstumtom,parasyk koks vamzdis sautuvas kalibras kulkos atstumas,pabandysiu ir as
berazumijus rašė:pas mane panasi beda su kubiku. saudo vos ne skyle i skyle o ima kelios kulkos nusigrybauja baisiai. poto vel panasu i kruva. isbandziau kelias rusis kulku iskaitant jsb. saudziau per chroniu, greitis na +- 2ms. saudoma buvo uzdaroj patalpoj. nerandu jokio sprendimo. adai - pamegink issaut i skuduru kruva ir paziuret ar ant kulkos priekio lieka graiztvu zymes. mano atveju nelieka. vieninteli itarimaa turiu - vamzdzio brokas.
jalauris rašė:ir dar pastebejau ko maziau valyt vamzdy rekia.kai tik isvalau kruva stabilizuojasi po kokiu 40 suviu.dabar issaudziau visa dezute o vamzdzio dar nevaliau ir kruva kaip kubui visai nieko