REGISTRUOTIS »
Viso balsavusių narių: 40
xatabyc paaiškinsiu labai paprastai. Kad varžybas organizuoja aš nieko prieš, už tai giru, kad stengiasi dėl visų. Bet yra nematoma medalio pusė, jums gal nežinoma. Be to, karmos komentarai atsirado nelabai seniai, jei jie būtų buvę anksčiau būtumėte žinoje už ką - padėtas.
va butent mes matom tik tai kas vyksta čia ir Balto organizuojamas varžybas (nesvarbu kokio lygio)o su tais pagaliais tai aiškinkitės savo daržuose, dėl manes galit ir spjaut viens kitam i veida ar pradėt padangas badyt, tikiuosi to neprireiks ir iškelsit vėlevas paspausit rankas ir susitaikysit
Gal tas vertinimas butu geriau skelbimuose. Na kad susidaryt nuomone apie pardaveja. O atskiras zinutes vertinti, tai kazin ar yra prasme Buna kad nuotaika prasta ar kablelis nevietoj tai ir prasideda pykciai
Delto kas ir kaip turi daryti revizijas ir kada, gerbiamas Zydrunai patariu pasiskaityti istatus paciam... Del cia vykstanciu problemu gali gelbeti tik viesumas... Del sios priezasties ir kvieciami dalyvauti bendruomenes nariai. Cia, airguns.lt, bendruomenes nariai didzioji dauguma saziningi o jei ir atsiranda koks nesaziningas tai tokie ilgam cia neuzsibuna... Informacija netrinama, o moderuojami koliojimaisi ir kitoks neetiskas elgesys. Bendruomene turi teise zinoti, taip pat ir patarti!
tai ka parase sale tai jo asmenine nuomone o ne RSSA nuomone beje RSSA su NSA nesipyksta mes kartais net pasikalbam
Citata iš: hamas 2012.02.26-20:59:46tai ka parase sale tai jo asmenine nuomone o ne RSSA nuomone beje RSSA su NSA nesipyksta mes kartais net pasikalbamTaip tai mano asmninis reikalas. O, minusų dėsiu tiek kiek norėsiu ir tam kam norėsiu. Tai irgi mano nuomonė .