nu, manzeta naudoju jau metai. gal kiek ir daugiau.
ispudziai:
1. jis visiskai skiriasi nuo originalaus manzeto tiek medziaga, is kurios pagamintas, tiek pacia konstrukcija.
2. su originaliu manzetu ir su "originalia" (t.y. ta, kuria man vokieciai ideje pardave sautuva) spyruokle turejau 6.5 arkliu, t.y. visiskai stabilius 159 km/h
vien tik idejus olego manzeta, greitis isaugo, keistas sutapimas, bet iki 175 km/h

abu matavimai daryti su JSB melynom.
su originaliu manzetu teko dalyvaut stai siose varzybose
http://www.airguns.lt/cgi-bin/index.cgi?action=forum&board=varzybos&op=display&num=2F6ZE2l40RDE&start=200#210trys taikiniai pra**ti, nes gale varzybu is dangaus pasipyle tikras dushas. kas dalyvavo varzybose kogero ir dabar prisimena

kadangi as esu tiek iskrypes, kad net fiziskai man skauda, kai ant mano sautuvo lyja, sninga ar kitokios jam negandos nutinka, tai prasidejus lietui soviau kur papuola ir begau slept sautuvo.
Lii neduos sumeluot, bo stovejo salia, su piktdziugiska sypsena

ir ziurejo, kaip as matom keikdamasis atsaudziau ir nesiau mieles sautuva slept
daugiau su originaliu manzetu ir neeksperimentavau, kadangi sulaukiau savo internete uzsisakyto "Hornet KIT'o", berods taip jis vadinosi.
i ji iejo "pagerinta" spyruokle, kreipiancioji ir tirstas, panasus i grafitini, tepalas spyruoklei.
sumontaves sita spyruokle ir uzdejes olego manzeta gavau 19.9 arkliu su tom paciom JSB melynom. per metus spyruokle pasedo iki 18.8 arkliu. manzeto nusidevejimas buvo beveik nepastebimas. tesimate tik siek tiek isrinta linija, iki kurios manzetas, issipusdamas nuo slegio, liecia cilindra. saudymas buvo pakankamai komfortabilus, nors atatranka buvo neblogai juntama

tiesa, as prie jos buvau iprates, ir apie ja bylodavo tik pabandziusiuju issaut israiskingos akys po suvio

juolab, kad ir rezultatams tai neatsiliepdavo. auksciau buvau idejes nuotrauka su kruva, kuri buvo daryta su 19.9 arkliu. nors, turiu pripazinti, kad budabas 6.5 arkliu sitas sautuvelis saudavo taip maloniai, kad net graudu pasidarydavo:)
neseniai manzeta pakeiciau i toki pati, bet tik del to, kad ruosiuosi varzybom ir teko islupt lauk buvusia spyruokle ir keist ja silpnesne. tai kaip sakoma, kad antrakart nereiketu ardyt

dabar stovi isodinta stai sita spyruokle
http://www.sportwaffen-schneider.de/product_info.php/cPath/40_91_149_297/products_id/14295ir olego manzetas.
sitos spyruokles teko nupjauti 10 apviju , kad sumazinti greiti iki dabar esamu 239-241 km/h, ko pasekoj, pamatavus ji gavosi tokio pat ilgio, kaip ta, su kuria man vokietis pardave sautuva. kas turi Weihrauch'us is ten, tas zino, kokio ji ten ilgio buna

su netrumpinta spyruokle nedrisau net saut. nes jega buvo tokia, kad pirstus tarp vamzdzio ir svirties buvo sunku uzkist.
tai va tokie tie mano ispudziai su tuo manzetu

viska susumavus, nezinau, kuris is ju geresnis

nes su originaliu, kaip matet, varzybose pakankamai neblogas rezultatas pasiektas, su olego manzetu irgi idejau nuotrauka su atsaudyta kruvele.
persasi tokia mintis, kad olego manzetas del savo konstrukcijos labiau tinka esant dideliems, nesportiniams greiciams. kadangi medziaga is kurios jis pagamintas, kieta ir nenusidevi suatuvui dirbant ribiniais apkrovimais.