REGISTRUOTIS »
Drugowaz rašė:...dar galvoju i ziedus ant monobloko idet siauras plonos gumos juosteles kad visur kur imanoma apsaugot nuo atatrankos.
Drugowaz rašė:Tai jau antra kart kartoju apie tuos greicius.as nesakau kad hatsanas pasiekia realiai 380-400m/s ,as sakau kad gamintojas ir ginklu platintojas lenkijoj taip deklaruoja.o tu man irodineji kad as sakau kitaip ir siulai matuot ta greiti.nu zodziu neswarbu.
zalias7 rašė:Nepykit ant Drugowaz jis kaip mazas vaikas dar tiki seniu salciu :)
zalias7 rašė:eee.. legalu 7,5J !
tapkinis rašė:Negalvok kad bus taip, kaip tu rašai. Tai daug nuo ko priklauso. Kulkos greitis nėra šautuvo konstanta, su lengvesne kulka greitis bus didesnis, su sunkesne - mažesnis. Kulkos energija panaši į konstantą - tačiau irgi tokia nėra. Sėkmės eksperimentuojant
Drugowaz rašė:SAS- Shock anti system .sistema padedanti sugert atatranka ir apsaugot optika.aisku kaip is kitu patirties ne visada veikia. Blemba bahuras neprisnekek apie optikos suduzima cia ivarysi infarktu hatsanu turetojam:-D as pirkau is pazystamo tai sake isaude tik dezute soviniu tai speju 500suviu plius mano keli suviai. Optika gamo nemaza pas mane traukia gerai. Db nesaudau,nuemiau buoze padariau pasunkinima 1kg. Db dziovinu. Ziuresiu jei po isdziuwimo sworis buozej pasiskirste ne tiek kaip reikia,wel matuosiu sworio centra ir dar sunkinsiu.buozej dar vietos liko sietiek.dar galvoju i ziedus ant monobloko idet siauras plonos gumos juosteles kad visur kur imanoma apsaugot nuo atatrankos.