REGISTRUOTIS »
K-9 rašė:Dabar man papasakokit kaip gali deformuotis metalo truba jei net dezutes soviniu nebuvo issaudyta, jei sakot kad taip negali buti? O dyzeliavimo taip pat nebuvo, as ekspermentu su tepalu ir su savo sautuvu neatlikineju. O sautuvas gulejo po mano lova, ne kur ant peciaus. Zinoma sutinku kad cia neeilinis atvejis, nes senai visi zinotu tokius dalykus. Man labiausiai abydna kad beveik nesaudziau o taip pasidare, suprasciau jei buciau saudes puse metu kasdien, tai nieko ir nesakyciau, nes gal tai butu naturalu
wviddas rašė:Vat kad yra 2 dizeliu rusys....Viena ...su kuria visi mes pabandom,-yra beveik nekalta,nes sprogimas vyksta perepuske ir eina link vamzdzio.O kitas dizelis ivyksta nuo komprecijos silindro kameroj......galima tik isivaizduot kaip ir kokiu greiciu sustumia spyruokle ar ds[uzsitaisyt nespeja]-degimo kubatura baisine,jegos irgi....is rezultatu galiu paminet 5cm pusies saka ir ventiliacijos vamzdi-kiaurai ir toliau....
K-9 rašė:Kad dyzeliavimo nebuvau pastenejas :/ Zinau kaip buna katik sutepus vidurius... Bet kad ten kaltu taip tai nebuvo. Jei idomu nufotkinsiu ta stumokli, bet nezinau ar kas matysis ir ar yra ten tikslas vargt, vistiek nieko nebepakeis
K-9 rašė:Nenoriu kompromituoti to zmogaus. Jis DS pionierius, dauk kam dejo, ir ne del jo kaltes taip isejo, tiesiog metalas toks papuole, o man nepasiseke... Pas mane Cometa 400. Su DS tikrai nieko nedariau, nei dapuciau nei ka, pats nenarstau sautuvelio... Tik va dabar arteja silti orai, o nezinau ka daryti. Noreciau tiesiog isimti DS nepazeidziant labai stumoklio ir isideti paprasta orginalia spyruokle
zalias7 rašė:k-9 o ka gamintojas sako ?