REGISTRUOTIS »
neriuxs29 rašė:Sveiki,norėjau paklaust kaip sušvelninti užtaisinėjamo MP512 vamzdžio fiksavimą? Ta prasme, įdėjus kulką, atlaužt vamzdį į "teisingą" padėtį. Mano atveju reikia nemažai jėgos, kad jį užfiksuot. Kur šuva pakastas? P.S. neradau panašios temos, be to esu naujokas...
MPSnaiper88 rašė: Jei kalbi apie vamzdžio užrakinimą (užvedus) į užtaisytą, tai padėtų užrakto spyruoklė minkštesnė. Jai šaudai su standartu.Dar kažkiek pagelbėtų Ratuko an užtaisymo traukės pakeitimas "slide". Bet užtaisinėjant su standartine spyruokle nelabai įsuvaizdyoju kaip gali būt persunkus užrakinimas. Nebent naudoja vaikas.
MPSnaiper88 rašė:... patikrint ar nieks netrugdo spyruoklikei, išsijama ji lengvai, tereikia vieną štiftuką išmušt. O tada keist spyruoklę, jei tas nepadės. Nors to nedaryčiau, su laiku pati prasidirbs truputį, ir su pjauta uždėjus sunkų nadulniką pradės linkčiot vamzdis šaunant, taiklumo tas nepridės.
neriuxs29 rašė:Nelabai jau ir lengvai tas štiftas išsimuša Gal tik pas mane užklynijęs... Neturiu namie rimto "prabojniko" tad bandžiau su vinim, nupjautu smaigaliu ir grąžteliu. Vinis sulinko, o grąžtelis nulūžo... Na bet niekis. Bandysiu šlifuot. Šiaip dar vienas klausimas domina: mėgstu šaudyt atviru taikikliu, tačiau ant MP 512 jis nevykęs. Gal tiktų nuo kokio kito šautuvo arba kaip nors tą patį patobulinti įmanoma? Nervina tas taikiklio varžtelis plokščia galvute - jei per daug išsuku, tai pametu spyruoklytę. O be to ir pats taikiklis per laisvas - šliaužioja per laisvai ant tų bėgelių. Koks būtų patarimas? Iš anksto dėkoju
MPSnaiper88 rašė:neriuxs29 rašė:Nelabai jau ir lengvai tas štiftas išsimuša Gal tik pas mane užklynijęs... Neturiu namie rimto "prabojniko" tad bandžiau su vinim, nupjautu smaigaliu ir grąžteliu. Vinis sulinko, o grąžtelis nulūžo... Na bet niekis. Bandysiu šlifuot. Šiaip dar vienas klausimas domina: mėgstu šaudyt atviru taikikliu, tačiau ant MP 512 jis nevykęs. Gal tiktų nuo kokio kito šautuvo arba kaip nors tą patį patobulinti įmanoma? Nervina tas taikiklio varžtelis plokščia galvute - jei per daug išsuku, tai pametu spyruoklytę. O be to ir pats taikiklis per laisvas - šliaužioja per laisvai ant tų bėgelių. Koks būtų patarimas? Iš anksto dėkoju Dėl šliaužiojimo, priveržt tik, prieš tai nustūmus iki pat galo. Sekantis tobulinimas, pasiaurint plokštelės išpjovą. Galima arba naują daryt, arba tiesiog plonos skardos žirklėm iškirpt ir paklujuot. Paskuj kryptuką "pataisyt". Fėl štifto, kur rigelį laiko, tai nežinau, visad lengvai pasiduodavo, jei ne iš vienos pusės, tai iš kitos, jei statybinis fenas yra, galima dar pašildyt bandyt truputį.