REGISTRUOTIS »
sportbatis rašė:atidziai rinktis, hmm. as kolkas per savo trumpa gyvenimeli tik dvi spyruokles mates esu, nelabai ir zinau, kaip ten atskirt reiektu kuri gera, o kuri nelabai.
autostop25 rašė:Issowus jam judet ir neimanoma nes ji wisa jega spaudzia stumoklis.o uztaisius atsipalaiduoja.jei jau juda ten nesweikai,tai gal didzioji perepusko gumele sutruko ir susirange widuj.
paulyz rašė:galvoju pasunkinti plastikine buoze. Yra kazkokios sunkinimo ribos ar kuo sunkiau tuo geriau, tiktai nesti sunkiau?
sportbatis rašė:siandien vel diena su nuotykiais. spyruokle keista pries 2000 suviu ir siandien ji luzo... Sautuvekas atrodo sutvarkytas, be kulipkos nesaudau, spyruokle visada dregna nuo tepalo, mandzetas suteptas (ne dyzeliuoja) o ji man vistiek luzta, net nezinau nuo ko. nuluzo 7 vijos(spyruokle buvo susedus, ji buvo 26cm ilgio pries luzima) tai as nuslifavau gala, i stumuokli imeciau gal 5mm storio verzle (astrus kampai nuslifuoti) ir saudziau. ir atradau visai kita suvi, sove aisku nepalyginamai silpniau, ant 30m teko 9 klikais kelt i virsu, bet suvis tapo ne toks grubus, sauna dabar daug svelniau ir maloniau o ir uzsitaiso lengviau, vienu zodziu siandien atradau visai kita saudymo malonuma. bet vistiek nesupranto, ko man tos sprandzhinos luzineja