Labas.Na ir ir as ppp ismainiau y co2 ysigijau quba 78 delux,pirkau anglijoje 5,5 kitokiu nebuvo.Pirmas yspudis neblogas,isvaizda gan daili buoze irgi gan dailei padaryta na ir visa kita ok.Bet cia tik is pirmo zvilgsnio,veliau y akis pradejo krist toje vietoje kur vamzdis ysikisa tame tarbelyje gumeles styro paziurejes y schema supratau kad bus tom 3 gumelem ant vamzdzio chana,tai sumasciau isardyt paziuret kaip is vidaus viskas atrodo.Beje issaudes buvau tik 2 kapsuliu.Is ju isejo gal 30 suviu,mano galva perdaug co2 suvartoja palei jo galinguma,nes pas jy jo ne kalnais buteli sudauzo o baldines plokstes 18mm tokios jau nuo vandens ispurpusios nepermusa viduryje uzstinga(kur mano kitaicas b2 aptvarkytas gerokai lupdavo kiaurai)Isardes nesveikai susinervinau vidus kaip is kirvio iskirstas gumeles jei kokia ir bebuvo sveika isardant suplyso nuo ziauriu neapdirbtu detaliu.Ant kulkos ystumejo isilgine kazkur 4,5mm o sonine nedagrezta maziau nei 2mm toliau visos skyles lyg ir nieko tik va ant tos detales kur bronzine su aliuminine detale susuktos nezinau kaip ji vadinas ant tos bronzines detale perepuskas kur jus anksciau minejot 1mm skylutes tai pas manes 5 mm ir dar kreiva kaip kazkas is jusu buvot jau kalbeje apie toki perepuska kad baisiau nebuna nes sunku bera jy sumazinti.Tiek apie yspudzius.