idesiu Gamo 3-9x32 optikos ardymo foto.
sukiojant didinima pradejo neryskiai rodyti. beda buvo sutvarkyta, bet palikus optika keletai akimirku ant stalo 5 metis vaikas labai norejo paziureti ikises pirsta kas ten per siulas viduje.
pasekmes visi zinote,tad pafotkinau ardyma.
1. Kaip atrodo pati optika

2.Atsukam priekini lesi

3.Atsukam galini lesi

4.Atsukus galini lesi reikes atsukti verzle, kad galetumeme judeti toliau. Atsargiai kad nenutrauktumeme siulo. Kadangi jo pas mane jau nera, jis pazymetas raudonai

5.Pati verzle

6.Atsukus verzle, nusisuks gali optikos dalis ir dar viena verzle, kuria nusukus bus gaklima nuimti artinimo rata

7.Artinimo rata nuimsime atsuke viena varzteli

8.Kad galetumeme isimti viduje esancius lesius, teks atsukti tris varstus, kurie juos laiko

9.Issiima vazdelis su lesiais ir skardele. Ja sutveriant nesunku ideti atgal i vieta.Fukcija jos kelti vamzdeli su lesiais i virsu.

10.Nusukam lesiu vamzdelio priekine verzle (verzleje randasi lesis)

11.Atsukam du varztelius, kurie padeda lesiams vaikscioti vamzdelyje islaikant pastovu ryskuma (vaiksto tais grioveliais)

12.Ir isimam lesius. Pas mane vieno is ju varztas buvo atsisukes ir iskrites, todel sukiojant artinimo ratuka ryskomo nebuvo.

13.Bendras visu detaliu vaizdas

P.S. tikiuosi pades kam nors. Man labai butu padeje kai ardziau. Manau panasiai ir kitos ardosi.
P.P.S. Nenusttebkite, kad optika apdauzyta atrodo, nenauja pirkau vis del to.