REGISTRUOTIS »
GSP1 rašė:pirmas dalykas - nera mil doto, o as pagal ji saudau.
Evaldas rašė:Grizau is sestadieninio pasisaudymo kieme ir viskas butu saunu jei ne tai, jog man truksta click'u i virsu ant zos'o 10-40x50, jog pakelti pataikymo taska Ant 25 metru truksta visu 3 cm virsun Sautuvas HW97, 7.5J. Ziedai auksti, apie 23-24 mm nuo apacios iki ziedo dugno. Su skardelem zaist visai nenoriu, galvoju gal zemesniu ziedus susiieskoti ar ... Patarkit prasau
liova rašė:Evaldas rašė:Grizau is sestadieninio pasisaudymo kieme ir viskas butu saunu jei ne tai, jog man truksta click'u i virsu ant zos'o 10-40x50, jog pakelti pataikymo taska Ant 25 metru truksta visu 3 cm virsun Sautuvas HW97, 7.5J. Ziedai auksti, apie 23-24 mm nuo apacios iki ziedo dugno. Su skardelem zaist visai nenoriu, galvoju gal zemesniu ziedus susiieskoti ar ... Patarkit prasauTaip yra todel, kad kregzde lygiagreti vamzdziui, o 7.5j kulka greitai krenta zemyn.Skardeliu gal nekisk. Iseitis - monoblokas su nuolydziu arba reguliuojami ziedai.Gero 30mm monobloko su nuolydziu nezinau. Ziedai - ATP61.Saudyk pagal dotus. Nulis nebutinai turi nuti per viduri.As gal bandysiu burti su "salta svarke", gal gausis kas.
Evaldas rašė:liova rašė:Evaldas rašė:Grizau is sestadieninio pasisaudymo kieme ir viskas butu saunu jei ne tai, jog man truksta click'u i virsu ant zos'o 10-40x50, jog pakelti pataikymo taska Ant 25 metru truksta visu 3 cm virsun Sautuvas HW97, 7.5J. Ziedai auksti, apie 23-24 mm nuo apacios iki ziedo dugno. Su skardelem zaist visai nenoriu, galvoju gal zemesniu ziedus susiieskoti ar ... Patarkit prasauTaip yra todel, kad kregzde lygiagreti vamzdziui, o 7.5j kulka greitai krenta zemyn.Skardeliu gal nekisk. Iseitis - monoblokas su nuolydziu arba reguliuojami ziedai.Gero 30mm monobloko su nuolydziu nezinau. Ziedai - ATP61.Saudyk pagal dotus. Nulis nebutinai turi nuti per viduri.As gal bandysiu burti su "salta svarke", gal gausis kas.Pradziai pabandysiu ziedus vietom apkeisti. Paprasta ir nereikalauja papildomu investiciju Paziurejau sportsmatch ziedu kainas, tai nevaikiskos.O taikytis per 3 mildot'us zemiau is 4 irgi nekazkas. Didesniais atstumais ne tik clik'u, bet ir middot'u neuzteks Viskas cia per tuos 7.5J...Rikosetuoja, trajektorija islenkta, click'u neuztenka....Is bedos reiks su skardelem bandyt, nesinori, bet tdl sian is geriau alu is skardiniu...