REGISTRUOTIS »
Bakshas rašė:Šendien nusipirkau optika ant savo cfx royal gamo 4-16x50 AO mil dot už 389 lt ne profesionali, bet man vg patarė kad turėtu pakakti tokios, bet va visa vakara nepavyko man jos prisišaudyti. Šovinukai gamo pro magnum. Kai kryžius būdavo į centra man mesdavo per kokius 8-9cm žemyn. Iš kokio atstumo pradėti prišaudinėt optika?
Bakshas rašė:šaudžiau tai 4 tai tai 6 kažkur nes kiek girdėjau reik pradėt nuo artimų distancijų prišaudymui bet centro niekaip nepagaunu. Suprantama kad kažkiek juk atsitūpes ir nuo rankos negaliu tiksliau šauti, bet kryžius labai mažai sujuda, o tokios didelės sklaidos iš tokio atstumo negali būti.
Bakshas rašė:kažkokie gamo už 60lt. Pritvirtinau gerai kolkas lyg nekliba, bet va sureguliuot nepavyko nei iš arti kad pataikyt į taikinio centra.
mariokas rašė:Palaukit gi sakau jau rytoj bandysiu savo akis pamatuoti pradziai tipo paziuresiu y vizualu akies 100m ir tada jy pamatuosiu ziuresiu kiek realiu paciam labai ydomu .Bijau kad nebutu baisu ...o seip as nei vlip nei ka jei buciau giedojes kad saudau varnas ant medzio kuris stovi tygiai uz 100m atmatuotu nuo manes ir visos krenta tu visu is 100 varnu simtas pataikymu tai dada jau buciau " ackarik vlip " o dabar kai pamatuosiu ir parodysiu realius matmenis ir realia sklaida su mano saudymu tada jau ziuresim ...O del prizo tai labai ydomu