Sveiki.
Lii: suprantu, kad tai nieko nekeičia, bet užvažiuota mašina tikrai nebuvo. Taikiniai buvo padėti džiūti toli nuo mašinų. Dar kartą atsiprašau dėl mano neapdairumo ir kad iškarto jų nepaslėpiau.
Dėl reportažo... Negražu, gal man jį komentuoti, kai tiek mane rodė, bet... Mūsų forumą interviu paminėjau, bet tą vietą iškirpo ir, matyt, sąmoningai. Pastebėjau, kad daug kur internete išima nuorodas į kitus tinklapius, kai tai pamini žmonės komentaruose. Turi būti kažkokia priežastis.
Dėl optikų ir šautuvų kainų. Žinau, kad esama pasaulyje labai labai brangių optinių taikiklių. Tą ,,iki'' ir paminėjau. Lygiai taip pat ir šautuvų didžiąsias kainas. Jei kam tai nepriimtina, burnokit prieš mane. Žurnalistas ne pats sugalvojo.
Nors ir esu suinteresuotas žmogus, reportažą vertinu labai palankiai. Nepykit. Manau, kad parodyta daugmaž viskas, kas galėjo būti parodyta. Žurnalistą kviečiau tikėdamasis pristatyti mūsų sportą visuomenei ir tai, manau, pavyko. Deja, forumas nebuvo pareklamuotas, bet mus ras naudodamiesi paieška visi, kas tik susidomės. Tikiuosi.
Mažais žingsneliais Vakarų Lietuvoje judame pirmyn. Su visais nesklandumais ir nuostoliais (tai ir nukentėję taikiniai) varžybos padarė šiokį tokį postūmį (kurį dabar reikia išnaudoti) mūsų krašte. Andrius911 jau kalba apie varžybas kitais metais.

Dėkoju visiems, kurie nepasididžiavo ir atvyko, kurie padėjo pasiruošti, kurie aukojo.