REGISTRUOTIS »
Kestukas rašė:Prasau tai nepalaikyti skundimusi Saudziau HFT kategorijoje, labai norejau neklibancio kuoliuko. Pilnai suprantama, kad gruntas ten labai sudetingas Bebaigiant saudyti, keliuose paskutiniuose takeliuose kas antras kuoliukas tvarkingai gulejo ant zemes. Akmenu kruvos, ar padangos laikancios kuoliuka siek tiek trukde kuria nors kuno vieta ( to reikalauja taisykles ) liestis, ar isitaisyti suvio metu.Kai saunama i skardzio virsu, kuoliuko ilgis galetu buti bent 15 cm ilgesnis, teko galva deti beveik ant zemes, norint ir sautuva atremti ir prisitaikyti.Nors gerai nusiteikus ta kamasutra siek tiek suteike ir geros energijos bei progos pasisaipyti is saves ar kitu.Dziaugiuosi, kad varzybu lygis kyla, trasa, kaip draugiskoms rungtynems gal kiek per sudetinga buvo.Jei zmogus neseniai nusipirkes sautuva ir minimaliai prisisaudes optika ar atviru taikikliu bandytu , o gal ir dalyvavo. Realiai, be korekciju ir kitokios kamasutros buvo iveikiami 2 - 3 taikiniai max. Bent jau man taip pasirode. Iskaitinems varzyboms kiti sakys, kad monotoniska trasa - cia jau visiems neitiksi. Reik treniruotis. Pasikartosiu - prasau nepalaikyti mano minciu verkslenimu, parasiau kokiu klaidu mano nuomone vengciau jei pats rengciau ar prisideciau rengiant varzybas.
grafito rašė:Kestukas,kuoliukia yra kalami ne tam ,kad sauliui butu lenviau saudyti,jie zymi "saudymo varetelius" kazkuriose varzybose kuoliukai buvo is vis labai zemi. Tad pagalvojus jeigu ju nebutu reiktu isvis trenituotis ir dar treniruotis
Kestukas rašė:grafito rašė:Kestukas,kuoliukia yra kalami ne tam ,kad sauliui butu lenviau saudyti,jie zymi "saudymo varetelius" kazkuriose varzybose kuoliukai buvo is vis labai zemi. Tad pagalvojus jeigu ju nebutu reiktu isvis trenituotis ir dar treniruotisAs kazkaip isivaizdavau, kad HFT kategorijoje tai galima.Draudziama optika reguliuot, gulciukus naudot, FT poza sedet.Genocidas kazkoks gaunasi , o gal jau biatlonas