REGISTRUOTIS »
Magirus rašė:zalias7 rašė:Magirus as paziurejau varzybu rezultatuose, ten pacio niko nebuvo, cia del dalyvavimo, kas del prizo tai as asmeniskai tikrai ne del jo, pas mane tu prizu/medaliu ir taip ner kur det. Ir beja, kas cia mane paskyre i prezidentus aisku dekui, tik nors pasakykit kurioi cia vietoi prezidentaut :) As ir rasiau "zioplio statusas ir su forumieciu sautuveliu pasaudau kai baigiasi varzybos". Jeigu atsivezciau savo MK crosman puse varzybose dalyvaujanciu is juoko nukristu, o tai jau rimties drumstimas, varzybose reikia susikaupti. Del tu prizu viskas linksmoje formoje, Jona ir Viktora pazystu ir nemanau kad jie isizeide del mano paminetu Cerniskiu, Sesuoliu. Klubo steigejas, organizatorius ir t.t. uzsitarnaves klubo nariu pagarba - pavadintas Prezidentu. Nematau nieko izeidziamo, na gerai jau nuo siol kreipsuosi i jus "klubo vadovas" Nebukim tokie pikti, gyvenimas grazus o as linksmas zmogelis.
jonas_m rašė: TAIGI DOVANELIU NEBUShttp://host-photo.com/thumb.php?f=IMG_6722.JPGpagalvojes nusprendziau kad arteja kaledos ir tikrai visi ju gausite siuos kiskiukus-pakabukus kuriu bus 200 ir visi bus sunumeruoti jus galesite isigyti varzybu metu uz 10 lt .surinkti pinigai (2000 lt) bus skirti kitu metu dalyviams arba dalyviui atstovausianciam Lietuva pasaulio cempionate .KA MANOTE? bus paremti ir dalyviai ir nepamirsti remejai.jei atsiras remeju ir daugiua,pagaminsim ,jei liaudis pageidaus galima uzvest sarasa pagal turimu kiskuciu numerius ir patalpint geradariu temoj sioms varzyboms turesiu pilnai paruostu 50 vnt P.S. pamaniau reiktu paremti Regina Burviene Linui reiktu nori nenori vaziuoti uz savus.vienas suvis du kiskiai
jonas_m rašė:pagalvojes nusprendziau kad arteja kaledos ir tikrai visi ju gausite siuos kiskiukus-pakabukus
jonas_m rašė:kai kurie nicai netilps ant kiskio
Kestukas rašė:As planuoju vaziuoti, tik pakol kas 50/50 Rytoj vakare jau tiksliai zinosiu.Kas is Kauno, Jonavos galeciau pakeliui prigriebti iki 4 zmoniu.
zalias7 rašė:blyn rezervistai :) kas mane prigriebtu ? galiu iki kauno ar jonavos prilekt :)