REGISTRUOTIS »
hadas rašė:sorry uz fluda, bet tiems kas nenori stot i LFTSA, o galvoja pasidaryt medziotoju, turekit omeny, kad nuo liepos menesio isigalios nauja egzaminu tvarka ir bus ameno su tapimu medziotoju. kainuos dar brangiau ir bus sunkiau. taip kad tie 300lt jei labai nori rimtai sportuot,nera kazkokia kosmine suma. paskaiciuokit kiek per metus prarukot ir . cia ta suma sumai nelygu. aisku, as irgi buciau uz mazesni stojamaji mokestip.s. medziotoju paskutinis egzas siu metu geguze. kam rajk - paskubekit
MindaugasMc rašė:Detomaso: Gal aš ir nusišnekėjau su tais pasyviais nariais (tiesiog padiskutavau), bet tavo žodžiais jei pasyvus tai visiškas kvailys (niekas juk nesako duoti tokį leidimą tam kas paprašys). Antra ar atsakai už dabartinius narius kad jie ko neprisidirbs? o prisidirbę nesakys - aš gi TURIU leidimą. Kaip bebūtų jokių priekaištų nereiškiu dėl jokių mokesčių - kas sukūrė, tas tegu ir vadovauja. Tiesiog pasmalsavau su savom mintim
grandis rašė:iskur universalus gavai 300J pas LR.22 gal as klystu bet 150 vos ne lubos
Detomaso rašė: asociasija nesuinteresuota pletra nariu... manau ir tiek kiek yra jiems uztenka...
Detomaso rašė:o ji dabar uzdara?.... ji ir dabar atvira... nori buti nariu dalyvauk varzybose ir stok... kokios problemos?...
Detomaso rašė:pasauline praktika FT/HFT, jei visas pasaulis saudo su 16 o tu su 7,5, o zmogus galvoja isvaziuoti i morska ir pasaulio cempionata... tavo 300 jam neiseitis... kur jam treniruoti kaip jam issivesti?.. ikrentam i LFTSA remus... man dar nera aisku kaip LFTSA tikrins leidimus, kiek as zinau tokio dalyko negalima daryti... net ir jei su koviniais vyksta varzybos nesu girdejas kad tikrintu leidimus...Dėl tikrino teisėtumą aš kol kas abejoju. Lyg ir neturime viešo administravimo funkcijų ir įgaliojimų.
Evaldas rašė:Detomaso rašė:o ji dabar uzdara?.... ji ir dabar atvira... nori buti nariu dalyvauk varzybose ir stok... kokios problemos?...Problema, jei tu taip tai pavadinai, kokia prasme stoti i ascociacija tikslu buti dalimi kazko ir megautis saudymu, jei ji, tavo teigimu, nesuinteresuota nauju nariu pletra ir jai nariu pakanka? Ps/ man butu maloniau, jei to rasyti nebutu reikeje, bet tavo atsakyma priemiau asmeniskai...