REGISTRUOTIS »
Schneibratas rašė:Pries pora savaiciu buvau gariunuose, tai tikrai nieko is airgun nepavyko rasti. O stai praitais metais Rietave ko tik nori buvo. Ir niekas neerzina jokiais leidimais. Optikas apsimoka pirkti 250lt. Kur parduotuvese 600lt. Pagrinde gamo firmos. Tik neaisku kaip siandien ten viskas. Gal kas buvot nesenai?
andrius911 rašė:Schneibratas rašė:Pries pora savaiciu buvau gariunuose, tai tikrai nieko is airgun nepavyko rasti. O stai praitais metais Rietave ko tik nori buvo. Ir niekas neerzina jokiais leidimais. Optikas apsimoka pirkti 250lt. Kur parduotuvese 600lt. Pagrinde gamo firmos. Tik neaisku kaip siandien ten viskas. Gal kas buvot nesenai? rietave apart slamsto tokio kur ner artinimas neparasytas nieko ner
Klaipedskas rašė:andrius911 rašė:Schneibratas rašė:Pries pora savaiciu buvau gariunuose, tai tikrai nieko is airgun nepavyko rasti. O stai praitais metais Rietave ko tik nori buvo. Ir niekas neerzina jokiais leidimais. Optikas apsimoka pirkti 250lt. Kur parduotuvese 600lt. Pagrinde gamo firmos. Tik neaisku kaip siandien ten viskas. Gal kas buvot nesenai? rietave apart slamsto tokio kur ner artinimas neparasytas nieko nerYra, tik reikia moketi ieskot
FOX rašė:kaip kokibe kokie pavadinimai?
Dziao1 rašė:Na nereikia varyti ant turgaus, kartais ir geru daigtu pasitaiko, gal tarkim nusvilptu is kur nors Va pazystamas pries metelius nusipirko bushnelio optika tokia nemazike, ar tai uz 170lituku, na ji deveta buvo.Internete ja suradom prekiaujant po ~750 baksu
jhonis rašė:o nepagalvoji, kad pavogtu daiktu pirkimas tik skatina vagystes?
grandis rašė:dabar krizė, ir dazniausiai nebuna parašyta, kad vogta
Dziao1 rašė:...kinietiskus sovinukus ir optikas prekiauja, o is kur pas ji atsidure galima iskelti tik filosofine hipoteze...