Forum > PCP
Fx wildcat Mk3 bt sniper
Kalibrgun.:
--- Citata iš: Aidas 2024.10.20-12:51:33 ---
--- Citata iš: Kalibrgun. 2024.10.20-11:22:24 --- O ir jei viena kita buteli jis pasaus nuo to niekam nieko nenutiks.
--- Baigti citatą ---
Man apie tai gali nepasakot, man neįdomu, prokurorui galėsi papasakot ;D
--- Baigti citatą ---
Suprantama kad tau neidomu, nes tave labiau domina tik tiek kiek is noses i burna ilaša.
Ryklys:
--- Citata iš: Kalibrgun. 2024.10.20-13:50:46 ---
--- Citata iš: Aidas 2024.10.20-12:51:33 ---
--- Citata iš: Kalibrgun. 2024.10.20-11:22:24 --- O ir jei viena kita buteli jis pasaus nuo to niekam nieko nenutiks.
--- Baigti citatą ---
Man apie tai gali nepasakot, man neįdomu, prokurorui galėsi papasakot ;D
--- Baigti citatą ---
Suprantama kad tau neidomu, nes tave labiau domina tik tiek kiek is noses i burna ilaša.
--- Baigti citatą ---
Suprantu, kad nori būti ,,kietas" vyras, bet užgaulioti kitų nereikia. Tai šioks toks perspėjimas.
mafas:
--- Citata iš: Aidas 2024.10.20-11:08:21 ---
--- Citata iš: mafas 2024.10.20-08:25:26 ---kad galima būtų bent iš 100 m butelius sprogdinti 😁 turiu daug karabito iš sauseku įmetu į butelius ir truputį vandens išsipučia kaip balionas ir gaunasi puikus sprogstantys taikinys😃 o dėl šaudymo yra sena šaudykla už kelių KM visai šalia ...
--- Baigti citatą ---
:o už tokias linksmybes baudžiakas Marijos žemėje :type: bet čia Jūsų reikalas 8)
--- Baigti citatą ---
Koks dar baudžiakas už ką nu jau nusikalbejai 😃 pažystamas iš vis savo kieme su pusiau automatiniu automatu pleskina į taikinius ir tikrai ne po 1 šūvį kartais ir šimtais ir ka tu jam žmogus karui ruošiasi dar viliasi ,kad neleidžia pirkt civiliams pilnai automatiniu 🫣
Aidas:
--- Citata iš: mafas 2024.10.20-22:39:21 ---Koks dar baudžiakas už ką nu jau nusikalbejai 😃 pažystamas iš vis savo kieme su pusiau automatiniu automatu pleskina į taikinius ir tikrai ne po 1 šūvį kartais ir šimtais ir ka tu jam žmogus karui ruošiasi dar viliasi ,kad neleidžia pirkt civiliams pilnai automatiniu 🫣
--- Baigti citatą ---
Sėkmės pliauškinant :beer: tik nepapulkit teisėsaugai kartu su pažįstamu, nes tada sužinosit už ką baudžiakas :o
mafas:
--- Citata iš: Aidas 2024.10.21-01:12:28 ---
--- Citata iš: mafas 2024.10.20-22:39:21 ---Koks dar baudžiakas už ką nu jau nusikalbejai 😃 pažystamas iš vis savo kieme su pusiau automatiniu automatu pleskina į taikinius ir tikrai ne po 1 šūvį kartais ir šimtais ir ka tu jam žmogus karui ruošiasi dar viliasi ,kad neleidžia pirkt civiliams pilnai automatiniu 🫣
--- Baigti citatą ---
Sėkmės pliauškinant :beer: tik nepapulkit teisėsaugai kartu su pažįstamu, nes tada sužinosit už ką baudžiakas :o
--- Baigti citatą ---
Pagal tave ir šaudyklose šaudyti tai pat baudžiakas tai kur tu manai daugiau galima šaudyti?
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją