REGISTRUOTIS »
.............Kadangi esu prastas saulys , saudykloje kurioje oro temperatura+ 13 viename BR-25 lape, 25 metru atstumu, nuo stalo,atramos maisai, renkasi man deja tik 246-248 taskai,na kaip man tai galima is bedos kenteti.Kulkos greitis svyruoja 1 metraNesupratau ALGIO .tik 248,- su tokiu rezultatu garantuotai pirmas vietas paimsi Br varzybose.Del kulku:jos patamseja tik nuo ilgo laikymo.Matomai parduotuvese uzsiguli,o gal sandeliuose kazkur.Be reikalo ignoravome Grandzio paskutini uzsakyma,juk zmogus del musu stengesi,rupinosi.Teks senomis kulkomis gerinti rezultatus.
Papirkau kulkeliu vienoje Kauno parduotuveje(pavadinimo neskelbiu,del nenoro antireklamos), pajuodave nuo senumo.susoviau per treniruote,baisiai netaiklios,neprognozuojami suviai gavosi.Todel patarimas perkantiems kulkas airguneriams-paprasykite atidaryti dezute,kad galetumete ivertinti kokybe kulku.O neakyvaizdininkams renkantiems daug x kvietimas atvykti i BR varzybas, ir pagerinti br varzybu rezultatus,inesti daugiau sviezumo,konkurencijos,-tarp vis tu paciu negausiu BR varzybu senbuviu.