REGISTRUOTIS »
hadas rašė:klausimas: ar ziedai bus grudinami? vakar atveze man 45-to plieno - minkstas kaip tesla,..... Plienas 45 nera blogas ,is jo galima pagaminti ziedus-o ka daryti ,kad gautusi pilnaverciai - as buvau parases ankstesnese zinutese.[Ruosinuku pagerinimas-t.y. strukturos suvienodinimas.Reikia uzgrudinti ruosinius po grubaus mechaninio apdirbimo-iki HRC35...37 kietumo,o tik po to galutinis mechaninis apdirbimas]. Dauguma esat mokyti vyrai-galite pasiskaityti,kaip pagerinti plieno savybes, juk ne zagrei rankena daroma. Manau kaina tikrai neisaugtu.O apie slfavima nereikia net galvoti -jis nereikalingas.
hadas rašė:klausimas: ar ziedai bus grudinami? vakar atveze man 45-to plieno - minkstas kaip tesla, virsutine dali bus galima rankom persukt. ir po grudinimo tikrai reiktu praslifuot vidini diametra pagal kregzdes asi, nes ausinant po ikaitinimo tikrai galima geometrijos deformacija. jei negrudinti ir nepraslifuoti, jau beveik ir gailiuosi, kad paemiau 2 komplektus. galejom bent pliena geresni parinkt
Melodrama rašė:hadas rašė:klausimas: ar ziedai bus grudinami? vakar atveze man 45-to plieno - minkstas kaip tesla, virsutine dali bus galima rankom persukt. ir po grudinimo tikrai reiktu praslifuot vidini diametra pagal kregzdes asi, nes ausinant po ikaitinimo tikrai galima geometrijos deformacija. jei negrudinti ir nepraslifuoti, jau beveik ir gailiuosi, kad paemiau 2 komplektus. galejom bent pliena geresni parinktbus bandomieji ziedai, - bus ir rezultatas, nepradekim panikuoti anksciau laiko