REGISTRUOTIS »
wviddas rašė:Aš manyčiau, kad gal kiek paprasčiau būtų įsteigti LHFTSA ar kažką panašaus...
Trojak rašė:Tik medziokle su pneumatika uzdrausta.
Hablicelis rašė:Kur taip parašyta? Apribojimai taikomi kulkos energijai ir tai yra teisinga, bet niekur nėra parašyta, kad medžioti pneumatiniais ginklais yra draudžiama, tai tik neaišku iš kur kilęs mitas.http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_l?p_id=256228&p_query=&p_tr2=http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_l?p_id=233164&p_query=&p_tr2=O vat medžiot neturint medžiotojo bilieto ir užpildyto medžioklės lapo bei esant ne tuose plotuose, kuriuose tą daryti galima tai tikrai draudžiama.Trojak rašė:Tik medziokle su pneumatika uzdrausta.
Hablicelis rašė:Va čia tai buvo geras Paredagavau, netyčiom paspaudžiau ištrinti, tada susibiesinau, spustelėjau back ir išsaugojau, tik kažkodėl ne savo vardu Atsiprašau Fogo, kad nužudžiau tavo post'ą - nenorėjau
wviddas rašė:,,,nu geras....rasai raudonom raidem.....!@
zalias7 rašė:Audrius rašė:Čia akivaizdus VRM leidimų sistemos apsižioplinimas. Reikia informuoti ir pasitarnauti visuomenei, nes tokie žaislai tikrai kelia didelę grėsmę. Audrius as bandziau informuot, kad 7.5J yra nesamone, man pasake: reikia , kad kas rasytu rasta, kokia nors organizacija, ten turetu motyvuoti "kas bus geriau jei bus pvz. 16J" na ir t.t.Tada butu galima pradet svarstyt dar geriau jei kas turetu koki dede seimo nari, tai labai pagreitintu reikala.Galu gale zmogus kuris tiesiogiai dalyvauja istatymo projektu rengima manes paklause "kas yra 7.5J, tu man paaishkink" . Kaip man jam reikejo paaiskint ? formule ? ar pavyzdziai kokiais. Manai informuosi VRM ,kad yra tokie sautuvai ir su jais "GALI" pridaryt bedos bus kam idomu ? masina, kirvis irgi "GALI" pridaryt ir pridaro dauk bedos. Paliekam sitas muskietas kam idomu ir aktualu, a mums reikia su pneumatika tvarkytis, kad bent 16J kaip pas baltus zmones butu. Tam reikia minimum, sustatyti protinga rasta (geriau gudria teisininku sneka) su visokiom motivacijom ir irodymais, kad nieko nepasikeis ir kam nuo to bus geriau. Surast organizacija kuria tai domintu ir butu aktualu pvz. LFTA Perduot as pasakysiu/perduosiu kam. Idealu butu surast giminiu seime tarp lietuvos airganeriu , kad suprastu musu vargus ir galetu tart savo svaru zodi liaudies balsu