REGISTRUOTIS »
andrius911 rašė:apklausa buvo 90% esamu saab savininku kita masina rinktusi saab
Tamosius rašė:andrius911 rašė:apklausa buvo 90% esamu saab savininku kita masina rinktusi saabtai reiskia kad tie saab savininkai,arba masina neseniai nusipirko,arba tai buvo ju pirmas nupirktas automobilisbeje kur apklausa daryta?tikrai ne LT.
noname rašė:mazda klubo atstovas?
cooliukas rašė:noname rašė:mazda klubo atstovas? jei ka tai tikrai esu mazda klube praktiskai nuo jo atsiradimo
berazumijus rašė: kai 5dieni vaziavau i panevezi tokiu idiotu prisiziurejau kad galima pilnametrazi dokumentini filma sukurt. Penktadieni buvo .....dalinis saules uztemimas.
Tamosius rašė:EARepair rašė:Tevas turi Citroen C5 as Saab 9-5. Atrodo klases tos pacios, bet masinas net geda butu lygint.as kadangi paprastas tai paklausiu,ir kuri tavo nuomone geresne?
vizijax rašė:Noriu pasiguostiJei kas skaitė visą temą, tikriausiai atsimena, kaip rašiau, kad greit važinėju.Uzuojauta,vizijax,gerai tau prikirpo uodega..,tikrai nieko gero..O as apie tai galiu pasakyt tiek-is principo nevirsiju greicio,man patinka vazuot leciau,labai retai kada perlipu 100km/h,ir bbd,tegu sako,kad nemoku vazuot,kad pensininkas ar pan.man pox-nematau prasmes be mirtino reikalo lekt,benzo islaidos+reikalai su policija tikrai daug brangiau paskui kainuoja:inno:
Daktariukas rašė:Uzuojauta,vizijax,gerai tau prikirpo uodega..,tikrai nieko gero..