REGISTRUOTIS »
Citata iš: zvalgas 2012.10.11-19:02:18gal kas zino kur galima isigyti kaitinimo spyrale, kuri sukasi i bloka kad nuo elektros sildytu tosola(antifriza)Pirkau broliui tokį. Rankose tai jis man žaislinis, rašo 2kW, nors nelabai suprata iš kur jis ten tiek jų turi . Daikčiukas dviejų cigarečių pakelių dydžio.
gal kas zino kur galima isigyti kaitinimo spyrale, kuri sukasi i bloka kad nuo elektros sildytu tosola(antifriza)
Pas svedus dar naudoja salono elektrinius sildytuvus , nes ten kiekvienoi darbovietei masinu stovejimo aikstelei 220v rozetes stovi
Citata iš: MARKO 2012.10.08-22:21:09sveiki, gal kas zinot kur galima butu atskirai nusipirkt tokio gelio, arba kuom ji galima pakeisti , anksciau buvau uzmates topshope bet kol manajai nebuvo pasibaiges buteliukas tai ir nereikejo o kai baigesi pradejo blaskytis ir jieskoti Vaistinese yra ehoskopiniu geliu tinka.
sveiki, gal kas zinot kur galima butu atskirai nusipirkt tokio gelio, arba kuom ji galima pakeisti , anksciau buvau uzmates topshope bet kol manajai nebuvo pasibaiges buteliukas tai ir nereikejo o kai baigesi pradejo blaskytis ir jieskoti
tai kad neuzsakines dabar artimiausiu metu,dar turi visko.o kodel butent toks kraikas?kuom jis geras?ar jis sukrentantis?turiu irgi ta padara kur miaukia ir sienom lipt moka