Na rebiatos ir as neiskenciau....
Mamanu, jog sita skiltis laaabai reikalinga. Netgi be viso sito..... manau jog ji yra butina. (ziurint is mano pardavejo puses) Manau jog net reiketu sudaryti sarasiuka (as toki jau turiu) zmogeliu, kurie "neatsargiai" elgiasi su saunykais... Netycia ar tycia nesvarbu... Tiesiog pagalvokit patys... pneumatika nera toks jau nekaltas reikalas... Sutinku, kad 7.5J labai didelio pavojaus nekelia, bet... kai kalba eina apie 20-30-40 J, tada prasiseda smagumas... Juk su 20-30J galima galvoje skyle isgrezt taip, kad ir veterinorius nepades.....
Is mano pardavejo poziciju ziurint yra taip: as parduodu 30J saunyka, kas nors su juo netycia "uzvercia" kaime bobute..... As ir be kalejimo gerai gyvenu.... Ir tokiu asilu, kurie neatsargiai elgiasi, neadekvaciai reaguoja ir pan. bijau is toli....
Todel siulau viesinti visus faktus kurie liecia sauguma (mano, jusu, jusu vaiku, giminiu ir t.t. ) Ir as pazadu viena dalyka... is manes toks zmogus NIEKADA NEISIGYS PCP! Nes tokiam "atmarozkui" pardaves galinga pneumatika rizikuoji (ne, ne kalejimu, o tuo, kad nuo jo gali nukenteti jusu ar mano artimieji). Tai as baigiau, ir noreciau, kad daugiau zmoniu savo nuomone issakytu.... pav. tie kurie uziima upgradinimu ppp pneumatikos ar jos perdarymu....
Kita vertus, jei nenorite, saraso skelbti viesai, lai tai buna tik mano "juodoji" knygele.... bet....