REGISTRUOTIS »
Audrius rašė:Aš visada už įstatymų laikymąsi.O kadangi čia labiau pneumatikos nei kitų žaidimų forumas, tai pasakau kuklią nuomonę: airsoftas- žaidimas suaugusiems, nesugebėjusiems atsisveikinti su vaikyste.
kibernetikas rašė:Audrius rašė:Aš visada už įstatymų laikymąsi.O kadangi čia labiau pneumatikos nei kitų žaidimų forumas, tai pasakau kuklią nuomonę: airsoftas- žaidimas suaugusiems, nesugebėjusiems atsisveikinti su vaikyste. Pritariu. Taciau noreciau suzinoti Tamstos nuomone apie Karo Istorijos rekonstruktoriu klubus... Jūsų nuomone ten irgi dideli vaikai laksto? Manau kiekvienas is musu renkasi hobi pagal savo isprotejimo laipsni. Ir nesvarbu ar tai bus zvejys, buriuotojas, medziotojas, melomanas ar kas kitas...
C2H5OH rašė:Na va liepos 1 d. Šilutėje du asilai, v dupel girti, vidutiniškai 3,58 prom. žmogeliui iš Dianos į kaklą 4,5 mm įtaisė (žmogus paguldytas į ligoninę). Daugėjant tokiems incidentams jaučiu licencijavimas leidimus pneumai pradės dalinti (čia kol kas tik mano asmeninė nuojauta).