+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 898
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 0
Guests: 501
Total: 501

Autorius Tema: Nusikaltimai ir nelaimės pneumatiniu ginklu...  (Skaityta 870344 kartus)

DeividoX

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 3294
    • Žiūrėti profilį
Re: Nusikaltimai ir nelaimės pneumatiniu ginklu...
« Atsakymas #585 Įrašytas: 2008.10.19-12:03:35 »
Dar vienas pastebejiamas: "Kai kurie iš jų buvo visai maži – gimę vos prieš savaitę“, tokio amziaus kaciukai man atrodo tik pradeda normaliai matyt ir niekur nejuda is savo guolio kuri rast jei mama laukine labai sunku. O negalejo but taip, kad to "saulio" kate atsivede ir jis tokiu psichiskai sveikam zmogui nebudingu budu ju atsikrate. Pvz kai as buvau mazas laikem kate ir jinai budavo tiek namie, tiek lauke ir aisku kad kartas nuo karto uzniestedavo, tai iskart po gimdymo tevukas i maisa is vandenin, gal ir ziauru, bet laikyt dar 8 kaciukus namuose nebuvo salygu.
Ir kodėl taikliausias šuvis būna "nutrauktas" :)
FWB 300s, optikėlė NS N 8-32X60

viktas

• Svečias
« Atsakymas #586 Įrašytas: 2008.10.19-13:50:08 »
mano nuomone:miestuose saudyt jokiais budais negalima ,moki nemoki,visai nesvarbu,as dukryte turiu ir tokie bajeriai kai mieste skraido kulkeles mane biesina,paprasciausiai koki pavyzdys rodomas,ir ko mes norim is tos valdzios(as del ystatymu del pniaumatikos)jei cia forume atsiranda dar pateisinanciu si iviki,bleeeeD pamatyciau toky dalyka ,tai atpzdnc kad ranku nepakeltu.as puikiai suprantu valkataujanciu gyvunu problema,ir pats juos mocinu,bet suviai is pniaumatiniu turi but daromi tam skirtose vietose...manau tik tokios pozicijos laikydamiesi mes galesim megautis siuo uzsiemimu.

Arvis

• Full Member
  • Įrašai: 172
  • - Только правительство может искренне верить в то,
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #587 Įrašytas: 2008.10.19-15:43:59 »
vokietukai mieste is medziokliniu sernus  atklydusius pasimaistauti  saudo...(ziurejau per diskaveri) manau ,noredamas nufotkinti valkatini gyvi,turi 200 procentu isitikinti suvio saugumu,slaptumu,taip pat is karto paslepti fotke,kad niekas jos nesurastu ir neuzuostu..uz nuomone ne:evil1:

DeividoX

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 3294
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #588 Įrašytas: 2008.10.19-15:48:08 »
Atsimenat, kai per telika rode kai Kaune prie paminklo su medziokliniu saude sunis. :evil1:
Ir kodėl taikliausias šuvis būna "nutrauktas" :)
FWB 300s, optikėlė NS N 8-32X60

Ryklys

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #589 Įrašytas: 2008.10.19-16:28:45 »

Citata
viktas rašė:
mano nuomone:miestuose saudyt jokiais budais negalima ,moki nemoki,visai nesvarbu,as dukryte turiu ir tokie bajeriai kai mieste skraido kulkeles mane biesina,paprasciausiai koki pavyzdys rodomas,ir ko mes norim is tos valdzios(as del ystatymu del pniaumatikos)jei cia forume atsiranda dar pateisinanciu si iviki,bleeeeD pamatyciau toky dalyka ,tai atpzdnc kad ranku nepakeltu.as puikiai suprantu valkataujanciu gyvunu problema,ir pats juos mocinu,bet suviai is pniaumatiniu turi but daromi tam skirtose vietose...manau tik tokios pozicijos laikydamiesi mes galesim megautis siuo uzsiemimu.

Kuo Tamsta su savo linčo požiūriu skiriesi nuo to nežinomo šaulio?  Palikim šitą reikalą policijai. Tegu aiškinasi.
Ir užtenka šūkių. Bei retorinių grasinimų. Suprantu, kad kiekvienas toks įvykis gąsdina forumo narius. Bet gal jau laikas suprasti, kad mes negalime neleisti jiems įvykti. Kviečiu blaiviai vertinti ir tyliai apmąstyti. Be ,,spjaudymosi nuodais''...
Arba įstatymų laikomės ir juos gerbiame arba ne. Mes (dauguma forumo narių)jau seniai netekome teisės moralizuoti. Kalbu apie džiaulius, paukščių ir kitos ,,smulkmės'',,fotografavimą'' ir panašius dalykus.

cinesia

• Svečias
« Atsakymas #590 Įrašytas: 2008.10.19-20:05:14 »
gyvenu soduose ir pas mane po mano teritorija tiek katinu vaiksto kiek peliu grudu sandelyje... tai ir niezti rankos, taciau nesiryztu. Galvoju sulauksiu ziemos, td maziau zmoniu bus ir visiems saugiau reiks pabandyti pagasdinti, nes ir mes ir kaimynai negali ju apkest. Pvz. jeigu is vakaro per nakti lauke prie duru pastatai maiseli su siukslemis tai 100proc. kad ryte jis bus isbarstytas po visa soda + dar prie duru padaryta automatine lempa su judesio davikliu, tai visa nakti kaip diskotekoje.... :D arba dar vienas manau efektyvus dalykas yra isigyti suni tada manau katinai ratais aplink sklypa eis 8)

P.s. Pasakymas straipsnyje"Anot jų, šį žmogų būtina sustabdyti, kol jis nepradėjo žudyti žmonių." man pasirode visiskas apsurdas, nes cia galima prigalvoti tokiu nesamoniu..... Čia maždaug tas pats: pirkejas nusipirkęs beisbolo lazdą, musdamas kamuoliuką išdauzė bobutes langa, - sustabdykim ji kol jis ir bobutes neuzmuse... :lol:

pradinukas

• Svečias
« Atsakymas #591 Įrašytas: 2008.10.19-20:56:39 »
su gyvunu prieglauda tai kazkoks marazmas... man buvo gyvenime kad teko metini suni (kilminga) atiduoti kam nors,nebeisejo auginti nuomuojamam bute... tai norint priduoti suni i prieglauda reiktu moketi pinigus uz jo gyvenima ten (ar kazka panasaus)..
tai isivaizduokit zmogus nori apmazint valkataujanciu katinu kieki atnesa katinu tunta pagaves... jam ir sako duok 100lt ir priimsim... :) manau siais laikais ir taip zmones turi kur padet 100lt!!
PS pas mane sode ir tas pats su siukslem dedasi.... isnesi jei tik mesos likuciai maise, tai rite maisas kaip po sprogimo...
saip kas nesusidures su valkataujancias ktinais tas nesupranta... katinai sika i smelio dezes mazi vaikai i burna ji deda zaizdami ir po to triedzia savaite su 40 lalaipsniu.nescios moters vaisius gali likti invalidas po kazkokios ligos kuria platina katinai (motina to nejaucia, yra pazeidziamas tik vaikelis...)
ir tt ir tt..

rimka

• Hero Member
  • Įrašai: 1430
  • KTU
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #592 Įrašytas: 2008.10.19-21:58:58 »
jo biln... moralas tai gaunasi mazdaug toks: nesaudykit mieste kai zmones mato,ir bl, susitvarkykit po saves ka pridirbot, bent uz uodegos i konteineri imeskit nunese, bet nepalikinekit :D

o del keliu savaiciu amziaus kaciuku, tai truputi liudna kad tokius zudo, perdaug jie grazus kad galeciau saut... :-[
B2 (buvęs pirmasis orinukas)
XS36-2 (QB36-2)
Crosman 1077
Crosman 2100
HW 35

Tamosius

• Sr. Member
  • Įrašai: 416
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #593 Įrašytas: 2008.10.20-21:15:17 »
Citata
Arvis rašė:
vokietukai mieste is medziokliniu sernus  atklydusius pasimaistauti  saudo...(ziurejau per diskaveri) manau ,noredamas nufotkinti valkatini gyvi,turi 200 procentu isitikinti suvio saugumu,slaptumu,taip pat is karto paslepti fotke,kad niekas jos nesurastu ir neuzuostu..uz nuomone ne

as pries,galiu paaiskinti kodel,todel kad neimanoma to saugumo uztikrinti Yra toks dalykas kaip rikosetas,dauguma forumo nariu zino kaip tai atrodo,o atrodo nekaip,kai sauni i taikini o kulkele pareina palei tavo galva:type:kas gali buti garantuotas kad kulka paleista mieste ir atsokusi nuo kokio tai gyvuno galvos nenuskris iki pvz.vaiku darzelio?:type:
p.s.esu gaves rikosetu ir tiesiai atgal:question:
Mano parašas...

six_feet_under

• Svečias
« Atsakymas #594 Įrašytas: 2008.10.20-22:33:18 »
zmogui suteikta teise atimti gyvybe is bet kurio sios planetos gyventojo, netgi tokio pacio individo kaip jis. dauguma sia teise naudojasi kaip privilegija, neatsizvelgdami i jokius padarinius. viena beda yra tame, kad sios teises niekas negali apriboti. smerkti zmogu uz tai mes irgi negalime, cia juk jo pasirinkimas, kodel mum iskart atrodo kad jei jis saude kaciukus, tai tik del malonumo, galbut jis juos dienu dienas stebejo verkdamas pro langa ir taip pasielge nutraukdamas ju kancias cia.Tai galetu buti jo asmenine nuomone. mes, moraliniu normu suvarzyti zmones, tai suprantame tik kaip zudyma ar ziauru elgesi su gyvunais,as neteisinu nieko, tiesiog jei zmogus tai padare, vadinasi tai dare samoningai, ir jei uz tai yra baudziama istatymo numatyta tvarka, as uz tai kad jis butu nubaustas, ir griezciausia bausme,bet galbut jis sededamas ikalinimo istaigoje, uz tai kas jo nuomone buvo daroma visu labui, virs kitokio pobudzio mirties neseju, kuris, neduok Dieve, kadanors gali paliesti ir musu seimas ar artimuosius. musu, kaip oriniu ginklu megeju, bendruomene, tai labai zeidzia ir skaudina, kad butent tokiu zmoniu deka mes tampame visiuomenes seseliais, besislapstanciais nuo visu kas tik garsiau treptelna koja, bet jei taip sutvarkyta musu visuomene, vadinasi taip ir turi buti, nors musu ir daug, bet mes nieko nepakeisime.

Pinigas

• Hero Member
  • Įrašai: 2280
  • Gerai nebuvo ir nebus
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #595 Įrašytas: 2008.10.20-22:36:39 »
six_feet_under :beer: geras komentaras
CFX

berazumijus

• Hero Member
  • Įrašai: 10272
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #596 Įrašytas: 2008.10.20-23:09:12 »
paciam yra teke dalyvaut suns nusovimo procese. del to kad nesikankintu nes turejo vezi. nemalonus procesas bet tai gal ir geriau nei kankintus. kaciukus sukist i maisa ir imest i vandeni man atrodo vistik gerokai ziauriau nei nusaut. taip kad nereikia cia ziurnaliugiskos propagandos varyt. pagal tai kas parasyta zmogus tikrai ne savo malonumui saude i juos. ar geriau butu kad apdraskyti perkare zombiai pakampiais lakstytu ?
mano nuomone yra asmenine ir ji gali but neteisinga

cinesia

• Svečias
« Atsakymas #597 Įrašytas: 2008.10.20-23:12:03 »
del malonumo ar nemalonumo galima ir pasiginčyti, jeigu cia ne iš malonumo tai skaitau gyvenimiškas atvejis.... nieko nepadarysi, tik manau saulys permazai proto galvoje turejo :inno:

Tamosius

• Sr. Member
  • Įrašai: 416
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #598 Įrašytas: 2008.10.20-23:30:39 »
Gal jau gryztam prie temos?nes ziurau biski nuvaziavom i lankas:type:
Mano parašas...

MPSnaiper88

• Hero Member
  • Įrašai: 1233
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #599 Įrašytas: 2008.11.05-13:14:35 »
Kačių žudikas ir smerkiamas, ir giriamas

"1300 litų. Tokią baudą turės sumokėti jonaviškis, greta savo namų iššaudęs net dešimt kačių. Detektyvu virtusi istorija pribloškė ir visko mačiusius policijos pareigūnus, ir gyvūnų teisių gynėjus."
Daugiau:http://www.lrytas.lt/index.asp?data=20081105&id=kzn05_a4081105&sk_id=99&view=2

[Adeptas: manau nėra jokio reikalo kopijuoti visą straipsnio tekstą - užteks ir nuorodos]
Baikal MP512ap + Walther 6x42, B3-2, beveik Hatsan 55s

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
2026.10.08-15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus