REGISTRUOTIS »
Saldatikas rašė:O jūs bent žinote kas ten iš tikro įvyko ??Bent jau aš žiūrėjau žinias ir istorija buvo visai kita.Vargšas mokytojas jau eilę metų kariauja su pašautuoju, tik per žinias pašautasis mokytoja po sodą su kastuvu vaikėsi. Tai tas pavargęs ( gi ne sportininkas- krosnininkas) išsitraukė pistoletą ir paleido keletą šūvių. Ir per žinias mentai jokių pretenzijų neturėjo.Ką rašo Lietuvos žinios aš visiškai nesupranti, nes tai visiškai prieštarauja per žinias parodytai istorijai.Tai tik dar kartą įrodo, kad Lietuvoje žurnalistai rašo ką nori ir kaip nori - svarbu kad istorija kuo baisesnė būtų.
Ignas rašė:gerus kaimynus turiu... valiau shautuva, shoviau per langa i miska, kuris pries mano langus... po 30min mentai prisistate.
Ignas rašė:
Ignas rašė:viskas praejo gerai, atsiprasiau, buvo uzsuke ir tie zmones kurie iskviete, likau maloniai nustebintas tai ka jie pasake ir tai kaip buvo viskas istikruju, galu gale atsiprasinejau, na taip kaltas...niekas nieko neciupinejo, bet per nervus pagrojo nooormaliai