REGISTRUOTIS »
Audrius rašė:Kaip supratau, tik pradedi šaudyti su PCP. Neskubėčiau kaltinti šautuvo ar optikos. Pasikeitė šautuvo laikymas- juk skiriasi CZ buožė nuo HW97. Reikia susigyventi. O nuleistuko darbas- skiriasi? Pats ne kartą ir HW ir CFX ir PCP paėmęs už vamzdžio norėjau mesti į dilgėles, bet nusiramini, ilgiau pašaudai ir pasirodo, kad viskas gerai. Be to +2, nebuvo šalta? Kita vertus, ar tik ne CZ vamzdis po valymo mėgsta "prisidirbti" ir tik tada parodo ką gali. Kad būtum ramus dėl technikos, verta duoti pašaudyti kokiam nors taikliam žmogui, jau turinčiam praktikos su CZ.
Evaldas rašė:Audrius rašė:Kaip supratau, tik pradedi šaudyti su PCP. Neskubėčiau kaltinti šautuvo ar optikos. Pasikeitė šautuvo laikymas- juk skiriasi CZ buožė nuo HW97. Reikia susigyventi. O nuleistuko darbas- skiriasi? Pats ne kartą ir HW ir CFX ir PCP paėmęs už vamzdžio norėjau mesti į dilgėles, bet nusiramini, ilgiau pašaudai ir pasirodo, kad viskas gerai. Be to +2, nebuvo šalta? Kita vertus, ar tik ne CZ vamzdis po valymo mėgsta "prisidirbti" ir tik tada parodo ką gali. Kad būtum ramus dėl technikos, verta duoti pašaudyti kokiam nors taikliam žmogui, jau turinčiam praktikos su CZ.Buoze beabejo lb skiriasi, sakyciau net labai didelis diskomfortas jauciasi po dideles ir sunkios weihrauch'o buozes su kuria buvau taip susigyvenes. Nuleistuko darbas skyriasi, bet i geraja puse. Optika kaip ir minejau, manau, jog nekalta. Nes dbr turiu du sautuvas ir viena optika, tai kai permetu ant weirauch'o ja - rupesciu nekelia.Realiausias variantas bus duot forumieciui pasaudyt, vamzdi issivalyt. Ir tiketis, jog tai tiesiog sunkus perejimas nuo ppp i pcp.P.s. +2C - o ka daryt kai nori... Darzas nesildomas, bet visada galima namo nubegt pasisildyt. Nors atvirai pasakius, nebuvo nei salta nei persalta.
Burbulas rašė:CZ vamzdžiai (tuos kuriuos turiu aš... jau ne vienerius metus) labai mėgsta švarą. Labiausiai tinkanti valymo priemonė yra VFG pasta. Po išvalymo (normalaus, o ne "brukšt tris kart") šaudo iš kart taikliai :) jokių prašaudymu nereikia. Man atrodo tau Evaldai pradžioje reikia tinkamai išvalyt vamzdį, išmatuoti greitį visų šūvių per vieną užpildymą ir tik po to jau ieškot sliekų kitur.
elmaras rašė:O greiti matavai-gal stipriai sokineja?
Universalus rašė:Evaldai, nuoširdžiai rekomenduoju pabandyti JSB Straton. Mano CZ su JSB Straton prie 7,5J bent jau iki perdarymo (po kurio nemėginau šaudyti) iš 25 m varė į vieną skylę (skylė aišku išplatėja). Kitas kulkas tokias kaip JSM mėlynos, raudonos (įvairių kalibrų) HN ir daugelį kitų iš 25 m barstė panašiai kaip ir tau.