REGISTRUOTIS »
mariokas rašė:o tu darysi su isejimu y lauka uzputimui ?
vytska2 rašė:nadar del visko reiktu su tekintoju pasikonsultuot del josdarymo ydomu kaip vidu isslifuos.
Audrius rašė:Idėja gera. Bet aš išsivaizduoju tekintojo veidą kai pasižiūrės į matmenis... Nieko tokio, aš su savo piešiniais tekintojus juokinu po visą Lietuvą virš dviejų metų:) Visiems aišku, kad apdirbti, šlifuoti yra lengviau išorinį paviršių, nei vidinį. Ten įmetęs berods weiraucho 90 stumoklio nuotrauką. ESu iščiupinėjęs tą konstrukciją. Ne bereikalo ten yra įdėti mandžetai į stumoklį, o poliruotas štoko paviršius. Sakyčiau, keisk konsepciją ir tavo gera idėja bus įgyvendinta anksčiau. Tuo pačiu įmesk ir atatrankos kompensavimo sistemą, nes ji labai paprasta.
vytska2 rašė:Audrius rašė:Idėja gera. Bet aš išsivaizduoju tekintojo veidą kai pasižiūrės į matmenis... Nieko tokio, aš su savo piešiniais tekintojus juokinu po visą Lietuvą virš dviejų metų:) Visiems aišku, kad apdirbti, šlifuoti yra lengviau išorinį paviršių, nei vidinį. Ten įmetęs berods weiraucho 90 stumoklio nuotrauką. ESu iščiupinėjęs tą konstrukciją. Ne bereikalo ten yra įdėti mandžetai į stumoklį, o poliruotas štoko paviršius. Sakyčiau, keisk konsepciją ir tavo gera idėja bus įgyvendinta anksčiau. Tuo pačiu įmesk ir atatrankos kompensavimo sistemą, nes ji labai paprasta.na ten matmenis dar tik apitikslei dar reiks persiskaiciuot tada reiks perbraizyt kad salnikai is vidaus butu,o kas ten per atatrankos kompensavimo sistema kaip ji ten atrodo gal kokia nuoroda duotum, ir apskritai butu ydialiause su programinem tekinimo staklem daryt viskas butu veidrodinem pavirsiui istekinta bet cia tik svajone
mariokas rašė:na dabar jau geriau o tas atatrankos mazintojas gerai bet reik ziureti koky svory jam duot nuo to priklauso atatrankos mazejimas arba didejimas O del sustumimo tai manau turi likti tiek vietos kad dar liktu rezervo kokie keli mm