Na aš daugiau bandymų atlikau su "Hit Analyzer", labiau patiko dėl stabilumo fiksuojant ir galimybės keist jautrumą
ir fiksuojamo taško dydį. Kameros rezoliuciją palaiko iki HD (bet reikia turėt 30 fps). Aš apsiribojau A4 popieriaus lapo
plotu, rezoliucijos 640x480 man pilnai užtenka. Bandžiau kamerą pastatyt už taikinio atspauzdinto popieriaus lape - ir puikiai fiksuoja pataikymus. Kamera už taikinio patogiau - galima kamerą pastatyt tiksliai taikinio centre. Bandžiau su labai mažos galios lazeriu (<1mW) , tai pagerint atpažinimą pataikymo dar lieka galimybė. Su "SCATT" nėra prasmės lygint - visai kitas ten principas panaudotas. Paskirtis viso šito - naudot namie. Kaina manau minimali (kompas į kainą
neįskaičiuojams, visi namie turi ir dažniausiai ne vieną

) , kamera apie 20 eu, 5-6 eu elektronikos detalėms ir
truputis laiko pasikrapštyt. 100% šūvio imitacijos nėra, bet 12 ms kulka juda spyruoklinio orinuko vamzdžiu ir jei per
tą laiką nukreipsi kitur - ten ir pataikysi. Bent taip teigia: THE LOCK-TIME
http://www.szottesfold.co.uk/2012/02/lock-time-test-results.html"And now the results
I found four distinct groups of rifles which are the following:
1. Electronic firing system = 3 ms
2. Regulated PCP rifles = 5-6 ms
3. Unregulated PCP rifles = 9 ms
4. The springer rifles = 12 ms"
Kaip veikia programa nežinau, tik galiu spėliot. Čia galėtu papasakot tie, kas turi programavimo žinių. Programa
atviro kodo. Mano galimybės patart, pagamint, apsiriboja elektronikos sritimi - nes tai mano profesija.
Padiskutuot manau verta - atsiranda naujų idėjų. Na ir truputis vaizdinės medžiagos. Taip atrodo rezultatas: