+- +-

Nuorodos



+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

Varžybos


REGISTRUOTIS 
»

  

+-Statistika

Members
Total Members: 1688
Latest: jankauskas.nerijus
New This Month: 8
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 180806
Total Topics: 5133
Most Online Today: 126
Most Online Ever: 478
(2019.11.27-22:56:02)
Users Online
Members: 1
Guests: 55
Total: 56

Autorius Tema: Kompai  (Skaityta 441109 kartus)

mazas

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 2133
  • Karma: +9/-0
  • Me
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kompai
« Atsakymas #2715 Įrašytas: 2017.05.15-08:32:36 »
Reikia. Žmonos laptopas ir dar visiškai nenumirė tai dar nedaėjau jo tvarkyti :) o kokiu būdu išsiaiškinti ar tinka ar ne? Na,jei neardant?
Mano parašas...

mazas

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 2133
  • Karma: +9/-0
  • Me
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kompai
« Atsakymas #2716 Įrašytas: 2017.05.15-10:47:07 »
Istorija su printeriu kaip ir pasibaigė. Pasiskambinus į garantinį servisą (servisnet) atsiuntė kurjerį pasiimti printerio. Po to atsiuntė emailą,kad jau tuoj grąžins. Po geros savaitės skambinu,kad dar negryžo. Pasirodo padėjo prie gražinamų vietoje. po 2 dienų gryžo,bet be kabelių. Skambinu vėl. Po 2 dienų gryžo ir kabeliai :) gedimo priežastis-tonerio milteliai ant lazerio akutės ar kur ten. Kokiu būdu jie ten galėjo pakliūti nesigilinau :)
Mano parašas...

Genijus

  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 2260
  • Karma: +6/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kompai
« Atsakymas #2717 Įrašytas: 2017.05.15-21:14:26 »
Net nezinau. Reikia googlinti koks kabelis kokiem modeliam eina.. Siaip labai panasus, bet greiciausiai kazkas bus kitaip. Na tiesiog maciau kad asusas kazkoks guli su panasiu kabeliu. 
Reikia. Žmonos laptopas ir dar visiškai nenumirė tai dar nedaėjau jo tvarkyti :) o kokiu būdu išsiaiškinti ar tinka ar ne? Na,jei neardant?
Gamo STUTZEN+Iz-38c+QB78+FWB150

valakas

  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 794
  • Karma: +4/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kompai
« Atsakymas #2718 Įrašytas: 2017.05.15-22:51:41 »
kompas netiketai visai nekrauna baterijos(dell 97wh type M5YOX).ar ji nusprogo,ar kompas durniuoja? kaip patikrint? o pacia baterija galima sutvarkyt ja isskrodus? nauja baisia kaina turi.
AA

Genijus

  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 2260
  • Karma: +6/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kompai
« Atsakymas #2719 Įrašytas: 2017.05.16-00:40:10 »
Jei nebekrauna ir kompas raso kad reikia naujos ir dar nuoroda i parduotuve duoda tai gausi ieskotis kitos baterijos. Pati baterija turi taimeri ir atminti. Suskaiciavo krovimo ciklus ir atsijunge. Pacios celes gal dar gyvos, bet akumo procas nebeleis ju krauti.
Gamo STUTZEN+Iz-38c+QB78+FWB150

jeambeam

  • Full Member
  • ***
  • Įrašai: 125
  • Karma: +0/-0
  • Ginklai daro stebuklus
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kompai
« Atsakymas #2720 Įrašytas: 2017.07.29-02:40:24 »
Sveiki turiu toki daikta tl-wa830re. Taip suprantu wifi tinklo prapletejas. Ar imanoma ji panaudoti kaip wifi outeri?
kral magnum 0002 leapers 6-24x50 sportui, iz-61 plasmasiukas millett 3-9x40 pramogai

liova

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 1901
  • Karma: +28/-0
  • Me
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kompai
« Atsakymas #2721 Įrašytas: 2017.07.29-08:58:03 »
Imanoma. Perjunk i AP mode.

jeambeam

  • Full Member
  • ***
  • Įrašai: 125
  • Karma: +0/-0
  • Ginklai daro stebuklus
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kompai
« Atsakymas #2722 Įrašytas: 2017.07.29-21:15:33 »
Perjungiu bet man kazkodel interneto nepajungia tada. Raso kad prie rauterio kaip ir prisijungia bet nera interneto.nustatyti bandziau. Bet kazkodel nepavyksta
kral magnum 0002 leapers 6-24x50 sportui, iz-61 plasmasiukas millett 3-9x40 pramogai

liova

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 1901
  • Karma: +28/-0
  • Me
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kompai
« Atsakymas #2723 Įrašytas: 2017.07.30-22:35:39 »
DHCP ir Ethernet porta tada teisingai sukonfiguruoti reikia ir perkrauti AP.
Kuo tiksliau paaiškinsi, ką turi, ką ir kaip darai, ko tikiesi ir ką gauni - tuo tiksliau bus galima patarti.
O šiaip - yra resursų ir internete:
https://www.youtube.com/watch?v=qiCwGRePCLU
« Paskutinį kartą keitė: 2017.07.31-04:05:18 sukūrė liova »

sadlave

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 1955
  • Karma: +10/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kompai
« Atsakymas #2724 Įrašytas: 2018.02.09-09:44:14 »
Ne visai i tema,bet gal zinot is kur windausam Ofice gaut ?
100% BALTAS

liova

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 1901
  • Karma: +28/-0
  • Me
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kompai
« Atsakymas #2725 Įrašytas: 2018.02.09-10:42:20 »
Budu yra daug. Jei nori su vaistukais - tada ieskok neoficialiu resursu. Jei nori moketi pilna kaina - gali nusipirkti kompu daliu parduotuveje. O365 gali nusipirkti online (skiriasi nuo iprasto office tuo, kad viska gali saugoti bei redaguoti online, bet reikia moketi abonentini mokesti - kaip uz telefona). Paprastas oficialus ofisas (pvz. Office 2013 arba 2016) - pigiau uz O365, jei reikia ilgam.
Jei nori oficialiai ir nemokamai - yra Open Office ir kitokiu atviro kodo nemokamu programiniu paketu.
Visai neblogai veikia ir Google Docs.

sadlave

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 1955
  • Karma: +10/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kompai
« Atsakymas #2726 Įrašytas: 2018.02.09-15:59:46 »
Aciu Liova.
Ieskau su vaistukais,kitus isvardintus budus zinau  ::)
100% BALTAS

liova

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 1901
  • Karma: +28/-0
  • Me
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kompai
« Atsakymas #2727 Įrašytas: 2018.02.09-18:54:01 »
Atsisiusti ofisa su vaistukais ne beda - is ten pat, kaip ir senais laikais. Tik tiek, kad kai kur ir virusu is anksto ikomplektuotu pasitaiko.
Galima instaliuoti originala ir po to aktyvuoti custom budu.
Vienas is idomesniu budu - aktyvuoti per kita, custom serveri. Kai ofisas serverio klausia - ar sis pilietis susimokejo - serveris viska patvirtina :)

sadlave

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 1955
  • Karma: +10/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kompai
« Atsakymas #2728 Įrašytas: 2019.08.29-23:53:40 »
Pasufleruokit,kur dabar pigiausiai kompais targavoja?
Dukra zyze naujo kompo 🙄
O gal galima kaskam nunest sena,kad paturbintu biski.Jonavoj,ar Kaune
100% BALTAS

Komisaras

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 17
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kompai
« Atsakymas #2729 Įrašytas: 2019.08.30-00:08:29 »
Žiūrint koks tas senas ir kokiam tikslui jį naudoti :) kartais užtenka hardą pasikeisti į SSD ir vualia, juda kaip naujas, o kartais neverta net rankų kišt, nes pati motininė plokštė būna atgyvenusi ir niekam tikusi.. o perkant naują geriausiai ne iš kokio topo centro ar pan. rinktis, o iš kompiuterių parduotuvių, kaip tarkim tas pats kilobaitas, nuėjus prašyti, kad surinktų iš dalių pagal jūsų pageidavimus :) nes jau surinktuose būna vienas ar kitas galas koks įgrūstas niekam tikęs.. o jei kalba apie loptopą, tai stveri kokį asus pagal savo kainą ir tiek (čia jau vieta nebesvarbi, kur tik akciją užtaikai) :)
P.s. tas pats kilobaitas ar skytech užsiima ir atskirų dalių užsakymais bei "atgaivinimais" senos įrangos :)
« Paskutinį kartą keitė: 2019.08.30-00:12:21 sukūrė Komisaras »

 

+-Naujausi įrašai

Nupirkčiau plastikinį dėklą 115x28(30)cm by vytukas
2021.06.21-18:49:50

RSSA Benchrest "BR25X" Lietuvos čempionato 2 etapas by hamas
2021.06.20-11:14:19

RSSA Benchrest "BR25X" Lietuvos čempionato 1 etapas by inge
2021.06.18-22:23:20

Walther - Rotex RM8 Varmint galios praradimas by liova
2021.06.18-05:09:27

FWB300s + Hawke optika by vytukas
2021.06.16-20:01:31

Reikalingos moto piuklo dalys by Driskius
2021.06.15-08:59:39

Išmokti šaudyti by liova
2021.06.11-15:27:40

Ieskau gamo cfx dujines spyruoklės by Megejas88
2021.06.10-16:42:40

Reikia gumines tarpines umarex 850 voztuvui by Genijus
2021.06.08-17:30:34

Ieskau kas uzpildytu co2 88gr. balionelius. by krioklis
2021.06.07-15:48:54

Powered by EzPortal