REGISTRUOTIS »
DeividoX rašė:As irgi nelabai kokios nuomones apie Oksali: kai ieskojau sau optikos, sakau kokiu turit optiku orinukam?-Oi turim visokiu kokiu tik nori, prasau prieikite ir tik rinkites, o ten visos nuo 1000Lt. (As ieskojau kad butu apie 200lt. finansai daugiau neleidzia).As sakau:- Man iki 200Lt. reikia.Sulaukiu atsakymo (mazdaug):-Ko cia atejai, pas mus tokio sh... nera ir eik tu is kur atejes- prascioke tu!!!
Pinigas rašė:DeividoX rašė:As irgi nelabai kokios nuomones apie Oksali: kai ieskojau sau optikos, sakau kokiu turit optiku orinukam?-Oi turim visokiu kokiu tik nori, prasau prieikite ir tik rinkites, o ten visos nuo 1000Lt. (As ieskojau kad butu apie 200lt. finansai daugiau neleidzia).As sakau:- Man iki 200Lt. reikia.Sulaukiu atsakymo (mazdaug):-Ko cia atejai, pas mus tokio sh... nera ir eik tu is kur atejes- prascioke tu!!! manau biskuti perlenkei lazda kuriame oksalyje buvai ?
wviddas rašė:Kaune apie parduotuves,pardavejus pas mane tik laaaabai gera nuomone. Tikrai profesionalus aptarnavimas.
UltraSonic rašė:Uztikrintu balsu pasakyta nesamone vadinama asmenine nuomone...