REGISTRUOTIS »
six_feet_under rašė:buvau rades brezini "dulnaja korobka" rusai vadina ja, kaip pas mus lietuviskai nzn. esme tame kad to brezinio nerandu o jo man reiktu. jei kas uztiksit bukit geri imeskit linka ar dar kanors. o as einu toliau ieskot.
six_feet_under rašė:as uz. tik reik rast sadista frezuotoja kad padarytu reikalus. as galvoju gal kaune bandysiu pergales ar kokia ten gamykla, sako ima brangiai bet daro gerai. dabar reiktu tik gero brezinio.
wviddas rašė:....integruotas moderatorius....man atrodo,kad kokybiskai,efektyviai padaryti si reikala galima tik gamykloje.Jis uzsimauna ant vamzdzio ir....is graiztvo idubimu yra isgrezioto skylutes i moderatoriu.Kitaip darant labai abejoju efektyvumu,nes garsas versis prie isejimo skyles ,o ne link kito galo...,ne labai nores pasiskyrstyt po visa modero plota.Siaip moderas gali padidinti ir....taikluma.Kazkada teko susidurt su asu,-labiausiai istrigo pamoka apie pistoleta su priristu ....sluotos kotu.Apie taiklumo pasikeitimus nera net ka kalbet.....ims juokas-pabandykit....pasirodo,prailginta sautuvo baze stabilizuoja ir trumpa vamzdi....ir kreivas rankas