Del optiokos takelio jis bus mazdaug ilgesnis tiek kiek matosi jo talpinimo vieta --- dar nepadare tekintojas .
Toliau buvo numatyta schemoje su monometru sone prie karobkes , bet tekintojas nepaliko man vietos monometrui pritvirtinti is sono prie reziko kur klapanas ....
Toliau jei sugalvosiu kokiu kitu budu tai padaryti nekeitus visos galvos reziko - tada bus padaryta , jei nieko nesumastysiu teks pasinaudoti be monometro nieko baisaus saudyti juk galima ....
Klapanas darytas istisinis su viduje ymontuota bronzine tarpine kur joje ydeta guminis ziedelis ir suslifuota klapano prisilietimo vieta ....
Linksmoji dalis vidinis perepuskas pas mane mazdaug 6-7mm

As tik perepuska palikau 5mm

Klapano stokas nuo CD romo kur vazineja lazeris asele ji laaaabai kieta ir jos diametras 3mm , pats kapralonas dengia skyle tik 1mm kuginiu krasteliu ....
Pacio stoko eiga 5mm .... ( nes su 2mm nieko ypatingo neispesiau "dar tiksliau pasakius mano poreikiu nepasieke " o kai padariau 5mm iskarto chronas parode tai ko reikia ....
Sovinukas y vamzdy gula tik galvute o sijonelis dar nebuna ant graistvos ( nureiberiuota ir suslifuota ) ....
Nepatartina saudyti lengvesnemis nei 1.22g
Jei kam reiktu virsgarsinio tai imi drasiai 1g Gamines ir turi -- Virs ...
Ka cia bepridursi garso moderatorius su 6 kamerom ...