REGISTRUOTIS »
dublis rašė: Domedamasis pn. rezervuaru gamyba , atkreipiau demesi i tai , gaminant PCP rezervuarus ,ju galuose tvirtinami kamsciai ( ar sriegio pagalba, ar smeigiu , ar iverziamo spyruoklinio ziedo pagalba) pagal mane yra daromi su dideliu broku , jei taip galima issireiksti:reikalas tas , kad ,mes visi esam mate paprasta auksto slegio balona, kurio abu galai yra pusapvaliai. Tai daroma todel ,kad bendra slegio jega ,veikianti i balono dugna butu mazesne Tai kodel to nedarom ,gamindami PCP resiverius ?Uztektu resiverio kamscio vidine puse padaryti sferine ir labai daug islostume saugumo atzvilgiu , gal siek tiek prisidetu tekintojui darbo , bet vistik galu gale laimetume mes patys. Kaip galvojat ?
dublis rašė: Taip , teorines zinios yra labai reikalingos. as jau anksciau esu rases : jei zinai ,kaip vyksta procesas, tai gali ji valdyti.Kas liecia mane pati , tai as nuo 1962-u metu uzsiimineju pov. sportu,nardymu, konstravau pov. sautuvus( is pradziu guminius arbaletus ,po to spyruoklinius , pneumatinius ir ant galo pneumohidraulinius ) , aisku ,ten slegiai ne tie , bet resiverio veikimas vyksta tuo paciu principu ir neduok Die . ivykus nelaimingam atvejui , pasekmes butu liudnos.Kai ka galima islosti tik pakeitus technologijos perejimu eiles tvarka. Zmogui galva duota tam, kad galvotu , samprotautu , o neuzsiiminetu vien kopustu perdirbimu.
Saldatikas rašė:Klysti Bar = kg/cm2O padarius kamščio dugne įdubimą padidės spaudžiamas plotas taigi skaičiuok.Slėginių indų dugnai daromi pusapvaliai tik tam kad mažinti įtempimus.dublis rašė: Domedamasis pn. rezervuaru gamyba , atkreipiau demesi i tai , gaminant PCP rezervuarus ,ju galuose tvirtinami kamsciai ( ar sriegio pagalba, ar smeigiu , ar iverziamo spyruoklinio ziedo pagalba) pagal mane yra daromi su dideliu broku , jei taip galima issireiksti:reikalas tas , kad ,mes visi esam mate paprasta auksto slegio balona, kurio abu galai yra pusapvaliai. Tai daroma todel ,kad bendra slegio jega ,veikianti i balono dugna butu mazesne Tai kodel to nedarom ,gamindami PCP resiverius ?Uztektu resiverio kamscio vidine puse padaryti sferine ir labai daug islostume saugumo atzvilgiu , gal siek tiek prisidetu tekintojui darbo , bet vistik galu gale laimetume mes patys. Kaip galvojat ?